Megbízhatóan érkeznek a rollerek a Symmetry címkén, a legutóbbi kötelező darab a tizennégyes sorszámú megjelenés, amin bár semmi meglepő nem történik, mégis erősre sikerült darab.

DIGITALBreak sikeresen kialakította saját, védjegyének számító hangzását, amiben a szám bevezetője szinte kivétel nélkül nagyon finom és muzikális, a drop pedig izmos basszusok kíséretében tépi le a fejünket, majd az intro-ból ismerős dallamok észrevétlenül visszakúsznak. Pontosan ez történik a Music Is Better-ben, a recept pedig továbbra sem tűnik fáradtnak, bevesszük Break trükkjeit ugyanúgy, ahogy Dillinja húzásait is anno. Mindenképp nagy szó az tehát, hogy egy producer képes ennyire rá jellemző és mégis egyszerű megoldással egyedivé válni, ám néha jó lenne hallani egy-egy alternatív verziót ezekből a track-ekből, amikben a track dropjaival nem stadionokat szeretne robbantani Break, hanem csak a lelket melengetni.

Másik oldalon Fields, Mako, Hydro és Villem közös szerzeménye hallható, ami nyugtató szőnyegeivel ellazítja, öblös mélyeivel pedig felrázza a hallgatót. A Celestine az a fajta roller, amiből hallhattunk már több százat, ám nem árt olykor elsütni egy-egy ilyet a dj-szettekben.

Share.

About Author

Leave A Reply