Mi történik akkor, ha néhány remek Optiv & BTK-trekk tehetséges újonc producerek kezébe kerül? A Dutty Audio 32. kiadványa erre a kérdésre adja meg a választ, ugyanis a Reworks EP négy igazán jól eltalált újragondolást tartalmaz, amelyek a hónap elején landolnak a Beatport virtuális polcán.

12743999_1086440811395777_2524624374097539189_n

A BTK, Cold Fusion és Optiv együttműködéséből megszülető Void című trekknek a spanyol Impak készített egy reszelős remixet. A fiatal producer korábban már megfordult a Cause 4 Concern és az Optiv vezette Redlight kiadóknál, így nem lehet véletlen, hogy ezúttal is bizalmat szavaztak neki.
Sajnos egyelőre nem tudok lelkesedni minden Signs-zenéért, de ezúttal a francia trió egészen kiváló érzékkel dolgozta meg a sztárpáros Get Dark-ját, a cél pedig nyilvánvalóan az lehetett, hogy a végeredmény egész egyszerűen letarolja a gyanútlan partizókat.
Az EP legerősebb és legjobban összerakott zenéje az orosz Segment és Concept Vision közös munkáját dicséri, ugyanis el tudtak szakadni a kőzúzda fogalmától, és – az eredeti trekk hangulatához hűen – rollerre vették a figurát, az eredmény pedig egy kellemesen lüktető, néhol harapós Insight-újragondolás lett… Kiváló munka!
Mostanság lépten-nyomon belefutok az Agressor Bunx formációba, így lassan kezdem magam úgy érezni, mint a legnagyobb magyarországi érdekképviseletük. Pedig csak arról van szó, hogy a srácoknál gőzerővel folyik a stúdiózás, és folyamatosan gyűjtik be a jobbnál jobb címkéket. Most sem okoztak csalódást, hiszen az Over The Edge remixük legalább annyira elmebeteg lett, mint az eredeti.
A Reworks EP érdekessége, hogy a négy eredeti számból három (Void, Insight, Over The Edge) a Renegade Hardware égisze alatt látott napvilágot anno, tehát valószínű, hogy a BTK vezette Dutty Audio ezzel a gesztussal búcsúzik a legendás kiadótól. Az exkluzív Beatport-megjelenés április elsején, a teljes rilíz április 15-én érkezik.

Share.

About Author

Leave A Reply