Hogy hogyan is kell kezdésnek egy igazán kellemes megjelenést pattintani, azt egy új versenyző, az Ignescent Records mutatja be első kislemezén keresztül. Bár a kiadóról néhány halvány információmorzsán kívül szinte semmit nem találni, azért az EP önmagáért beszél.

ign001_629

Annál is inkább, mert az egyik trekk attól az Agressor Bunxtól érkezik, aki nálam az idei év második felének egyik legnagyobb meglepetése.
Bár NickBee soha nem tartozott a kedvenc producereim közé, azt azért el kell ismerni, hogy az Armata eléggé rendben van kellemesen menetelő „szikárbéz” dobjaival és ötletes megoldásaival. A már előbb említett ukrán duó Immortals című trekkjét hallgatva ismét a millenium környékén találtam magam: sallangoktól mentes dobképlet, egyszerű, de nagyszerű bassline, oldschool aláfestés. Ahogy egyik ismerősöm találóan megfogalmazta: „Ez tiszta Stakka & Skynet!” Be kell valljam, ebben a megállapításban van némi igazság (a közelgő Mirror Universe LP-n szereplő Agressor Bunx-trekkek kapcsán meg pláne). Az ismert(ebb) nevek után pedig jöjjenek az újoncok: a szinte teljesen ismeretlen ChaseR hozza az EP szintjét Interloper trekkjével, míg a oneBYone elnevezésű fehérorosz formáció Ember vokáljával kiegészülve a sablonoktól némiképp elrugaszkodott Screammel teszi fel a pontot az i-re, ami abszolút kellemes lezárása az IGNT001-es katalógusszámmal ellátott kiadványnak.
Bár az Ignescent látszólag a semmiből nőtt ki, azért az első megjelenése egész jó supportot kapott (többek közt a Noisiától és Xtrah-tól is), és ami a legjobb, hétfő óta már kapható a Beatport exkluzív kínálatában, míg a teljes megjelenés december 7-én érkezik majd.

Share.

About Author

Leave A Reply