Közel egy év után visszatér a C.I.A. új EP-sorozata a második résszel, elődjéhez hasonlóan a Classified V2 producereinek névsora is meglehetősen izmos. Az Ulterior Motive, ST Files, Response, Total Science, FD, Villem és McLeod által összehozott sokszínű anyag ráadásul bakeliten is megjelenik!

classifiedv2_cia

Ed:It és Pennygiles zenéje számos DJ szettjében pörgött 2014-ben. Egy tökéletes roller volt a Set Theory, melynek öblös basszusai nem egy, nem két táncteret mozgattak meg, de két drum&bass tudós még ezt az összeszedett track-et is képes volt magasabb szintre emelni. Ulterior Motive-ék átirata alig különbözik az eredetitől, apró ráncfelvarrásokat alkalmaztak csupán. Picit feszesebb, picit pattogósabb lett a dal, de a lendület maradt a régi. Otthon hallgatva elég mély darabnak hat, egy klub hangrendszerén viszont nagyot robban. ST Files és mostanában gyakori partnere, Response a DJ-szettek egészen más pontjára, pontjaira készítette az EP következő felvételét. Mély, hipnotikus, detroiti hatások járják át a Wanna B 3-t, ami felvezetőként a bulik első egy-két órájában működik igazán jól, vagy éppen a bulik végén, levezetőként.

Total Science és FD, a három jó barát első közös zenéjével emelkedik a hangulat, de maradunk a drum&bass könnyed oldalán. Mindegyik szereplő keze nyoma érezhető a Found A Reason Why-on, mely egy kötelező elemekből (szomorkás zongorafutamok, fülbemászó vokálok és ropogós dobképletek) építkező, minőségi likvid roller, grandiózus második kiállással. Remek lett, drukkoljunk, hogy a jövőben sokat kollaboráljanak a srácok. Zárásként ismét komor hangulatra váltunk két, már sokkal összeszokottabb producer segítségével. Villem és Mc Leod filmes hangulatú intro-ja egy morcos basszusokkal tűzdelt halfstep-be torkollik, amin egyfajta ellensúlyként lágy zongora dallamok is felcsendülnek olykor. A Strange You tökéletes eleme a Classified V2 EP-nek, ami így négy különböző szegletét mutatja meg a drum&bass-nek.

Share.

About Author

Leave A Reply