Január végére megérkezett a négyes számú Aftershock EP promója a brazil producermágus BTK  kiadójától, a Dutty Audiótól. A négyszámos válogatás minden zenéje elég erősre sikerült (annak ellenére, hogy kevésbé ismert neveket vonultat fel), melyeknek jó eséllyel egész évben helyük lesz a DJ-k táskáiban. BTK ezúttal Dayni, Neve & Bayou, Psyek & Negone és Conduct zenéit találta kiadásra érdemesnek.

aftershockA svájci Dayni Extinction című tökéletes warm-up trekkjével indul a móka, az atmoszférikus intro után kellemesen harapós basszusok várnak ránk, egy sejtelmes kis dallammal tűzdelve. A következő trekk az olasz Neve és Bayou közös munkája, amely az Alligator címet viseli. Visszafogott neurofunk hangzásra számíthatunk, játékos és egyben súlyos bassline-nal, horrorisztikus emberi- és farkasüvöltéssel fűszerezve. Szépen felépített zene, a hallgatót könnyen egy félelmetes, sötét erdő kellős közepére repíti! A londoni illetőségű producerpáros, Conduct egy pillanat alatt egészen más hangulatot varázsol a Cataclysttel. A szívbemarkoló szintidallammal induló intró és az igazán hatásvadászra sikerült drop után pattogós, mégis visszafogott szögelés következik, majd lágyan visszatér az intró egész számot meghatározó dallama. Emlékezetes darab! Az EP-t a cseh Psyek & Negone One Of Them-je zárja, mely a négy közül a leghosszabb és legkeményebb zene. A bevezető után nincs bocsánat, súlyos bassline és sötét hangok tökéletes elegye büntet minket majdnem hét percben. A kiállás meglepetése egy elszállós atmoszféra, ami csak még izgalmasabbá teszi az amúgy is nagyon komolyra sikerült zenét. Nálam csillagos ötösre vizsgázott, igazán tánctérre való gyöngyszem!

A négy közül szerintem ez az EP sikerült a legerősebbre az Aftershockok közül (megjelenés: február 24-e), alig várom, milyen finomságokat hoz majd nekünk BTK az ötös számúval!

Share.

About Author

Leave A Reply