A főként minimál vonalon mozgó újonc Protect Audio-ról már szóltunk a korábbi Diffraction of Sound EP kapcsán. A tavaly elstartolt kiadón ezúttal az említett EP-n már korábban is szereplő berlini Survey duótól hallhatunk két ultramély trekket.

pa_ArtAz egyik aktuális kedvenc az Away: horrorisztikus bevezető után döngölő dobok és pumpáló basszusrengeteg csap le elsöprő erővel, miközben valahonnan a mélyből időről-időre nyúlós, ragadós lead-ek kapaszkodnak fel. A zene atmoszférája brutálisan vészjósló és szürreális, igazi világvége utáni hangulatot áraszt. A Delirium hangulatában és megoldásaiban is erősen hajaz az Away-re, ügyesen operál a perkákkal, a szünetekkel és a nyers lead-ekkel egyaránt. Elborult és sötét, ugyanakkor szépen kidolgozott és egyedi megoldásokkal teli trekk, amelyből valami megmagyarázhatatlan gonoszság szivárog.

Az újonc berlini producerpáros ráadásként egy ingyenesen letölthető zenével is megajándékoz minket, amely a tavasszal ugyancsak a Protect Audión megjelent Grid Sheet-nek egy VIP remixe. A Survey duó ismét egyértelműen bizonyította azt, hogy érdemes lesz rájuk figyelni az elkövetkezendőkben, és tulajdonképpen az sem lepne meg, ha hamarosan egy nagyobb kiadó is bizalmat szavazna nekik.

Share.

About Author

Leave A Reply