Úgy tűnik, Submorphics pontosan évente jelentkezik új megjelenéssel a SGN:LTD-nél, hiszen a debütáló single tavaly is augusztus végén jött ki a kisebbik Shogunon. Most egy hosszabb, négyzenés EP következik, melynek érdekessége, hogy három vokalista is helyet kapott rajta.

sm_629

A The Divine EP egy kellemes likvid utazás, pont olyan, amilyet a detroiti producertől vár a műértő közönség. A címadó trekken a mostanság saját zenekarában is brillírozó Jenna G működik közre. Kellemes, folyékony roller, jazzy basszussal. A második zene, az All or Nothing  amelyhez az egyre népszerűbb T.R.A.C. adta a hangját  a klasszik funk-soul hangmintákon ülő hip-hop világába kalauzolja a hallgatót. Visszafogottabb, füstös lépegetés, kellemes nyárvégi cucc. Az Outer Mission is vokális darab, de ebben mintázott ének adja a romantikus hangulatot, napfelkeltés szettekbe követelve a zenét. A Rosewood-ban már bizonyított Christina Tamayo ugrott be a zárótrekkhez, mely az Embers címet kapta. Szerelmes szexzene, tengerparti homokban hempergéshez ideális!

A The Divine EP a hamisítatlan Submorphics-hangzást hozza, ismét felvillantva az amerikai poducer érzékenységét a funk, jazz és soul aranykorának hangmintáira, a sokszínűen dallamos soundra és a remek együttműködésre a vokalistákkal. Az énekek jól kiegészítik az alapokat (melyeket, valljuk be, máskülönben hamar meg lehetne unni), szóval kellemes anyagot vehet kézbe, aki megveszi a péntektől kapható rilízt.

Share.

About Author

Leave A Reply