Digital mellett gyakori producertársa, Spirit az, aki mostanában szintén sokat hallat magáról. Az Inneractive Music (illetve félig a Phantom Audio) feje sosem tűnt el igazán, viszont körülötte is az utóbbi hónapokban pörögtek fel az események sok megjelenéssel, olyan kiadókon, mint a Metalheadz, V Recordings vagy Horizons. Jelen sorok viszont a hét elejétől kapható Warm Communications-ös maxi miatt születtek, szóval nézzük, hogy mit tartogat nekünk a Babylon Call és a Reality.

warm032aa

A két tracket lehetne akár egy kalap alá is venni, hiszen mindkettőről elmondható, hogy – jó értelemben véve – faragatlanok és visszakacsintanak a klasszikus Spirit-hangzás irányába. Némi visszafogottság, temérdeknyi dub és kietlen űrbéli tájakra asszociáló morajlások játszanak a Babylon Call-ban. Aki nyugodt öt percre számít, az csalódni fog, hiszen a végtelenségig csavargatott bassline és a fel-felordító szintitéma egészen feszültté teszi a zenét. Ez az a fajta drum&bass, ami belülről bomlaszt.

A Reality már egy fokkal kendőzetlenebbül pirít oda, annak ellenére, hogy az összetevők listája teljesen azonos a fentiekkel. Itt mégis agresszívebben csap le Spirit, és tulajdonképpen ezzel a zenével szállítja igazán hamisítatlan soundját. A rajongók egyik track-ben sem fognak csalódni, de az újoncoknak első hallásra talán furcsa lesz a zenék „egyszerűsége”.

Share.

About Author

Leave A Reply