Tavaly decemberben jelent meg az utolsó válogatás Friction kiadójánál, szóval itt volt már az ideje egy újabbnak. A koncepció ezúttal nem a visszatekintés, mint a 10 Years of Shogun Audio esetében: a menüben most friss, ropogós trekkek sorakoznak, ismert és kevésbé neves előadók prezentálásában, a melankolikus hangulatú, visszafogott zenéktől a partibombákig.

sgn_629

Az LP alapvetően a rollerek vizén evez, többnyire dallamos, kellemes soundot szállít. A sort az egyre ismertebb Ed:it nyitja melankolikus, vonósokkal operáló trekkjével. A romantikus-szomorkás hangulat ott van Karma Sleepless Nights című darabjában,  Liz-E My Heart-jában és a Simplification & Translate párosnál is. Voltage egy kicsit True Romance-osra veszi a figurát folyamatos basszusú szépségével, Paul SG és Soultec pedig a “klasszikusabb” likvid elkötelezettjeinek okozhat kellemes perceket. Need for Mirrors és Steo egy morcosabb rollerrel teszi hozzá a magáét a válogatáshoz, Zero T a Zero Tolerance korszakot idézi meg a One for Me-vel.

A keménykedésre vágyókat Posij elégíti ki a Shieldbreakerrel, de Karma másik zenéje, a Saturation is a táncoslábúaknak tesz kedvére. Safire és Nickbee trekkjeit akár egymásra is lehetne tenni, hangulatuk is, ritmusuk is hasonló, jó kis tech-orientált cucc mindkettő. Az albumot Coleco rave-footwork hibridje zárja, hogy valami rendhagyó is kerüljön az albumra.

Tisztességes iparosmunka a Point Of Origin első része, kellemes szórakozás lehet a közelgő őszi estéken, egy-egy zenéjét pedig hosszabb távon is vissza-visszateszem majd a lejátszómba.

HALLGASD MEG A TELJES ALBUMOT A SPOTIFY-ON

Share.

About Author

Leave A Reply