Egy bő hónapon belül két Plasma Audio-megjelenés, ujjé! A szeptember elején kijött, Cursa és Gamma-féle single utánmegérkezett az ausztrál címke hatodik rilíze, rajta a holland Proxima trekkjeivel. Halfstepimádók előnyben!

kesz

Az A oldalon szereplő Crane hangzását nevezhetjük akár a kiadó védjegyének is: a sötét tónusú, vészjósló, sejtelmes féllépős, arcot csavargató leaddel operáló zene jól beleillik a Sabre, Survey vagy Fre4knc korábbi zenéi alkotta sorba. Címéhez hűen nem szűkölködik a gyártelepi érzésben. A szürke őszi napokat imádóknak remek aláfestés lesz nézelődés közben!

A lemezt megfordítva egy halfsteppel induló, de parkettát szétszaggató kétlépésessé alakuló szörnyeteggel, a Jiberrel találkozunk. Tipikusan az a zene, amit rewindolni kell, és a hatás duplán veti majd szét a tomboló sokaságot. Hasonló modern, rifforientált bólogatás, amit a Noisia művel előszeretettel, és a folytatás is a németalföldi trió stílusát idézi, kb. mint egy újragondolt Dustup. Hatásos, az ikszlábak garantáltan fáradtak lesznek a végére.

Proxima  unokatestvéréhez, Icicle-höz hasonlóan  stílusváltáson menne keresztül? A tipikusan mély, visszafogott, “okos” zenéket felváltják a kevésbé okos, de még mindig fantáziadús, izgalmas trekkek? Ezek ugyan nem biztos, hogy bejönnek régi vágású fanoknak, de a modern soundot kedvelők szívesen hallgatják.

Share.

About Author

Leave A Reply