Igaz, néhány nap késéssel (december 8-án), de bakelitet helyez a kiadót és a liquid funkot kedvelők kint felejtett csizmájába a Shogun testvérkiadója, a . A BIOS labelt vezető német producer, talán legnagyobb dobása ez a mostani, hiszen ilyen neves kiadónál még nem volt lehetősége megjelenni (talán a 2007-es, Dubwise-zal közös Soul:R release említhető vele egy lapon).

Amaning - The Getaway  Satin Keys_629x354Felemás érzéseim vannak Amaninggel kapcsolatban: vagy nagyon tetszik, amit csinál, vagy nagyon nem. Ezzel a release-zel szerencsére minden rendben van. Kiemelkedőnek nem nevezném, de egy tisztességes iparosmunkával állunk szemben, mely a hasonló hangzású bulik parkettjén és mixekben nagyon jó helyen lesz. Mindkét oldal hamisítatlan liquid funk, melyet az egyes trekkek kétfelől közelítenek meg.

A Satin Keys egy kicsit visszafogottabb, romantikusabb, filterezett női vokálokkal megtűzdelt, zongorás (időnként más hangszerekkel kiegészülő) darab, melyet bulik elején-végén tudok elképzelni. A mélyről feltörő, Amaning-re olyannyira jellemző basszus teszi gördülékennyé a trekket.

A B oldalon hallható The Getaway egy olyasfajta liquid, amit a nyolc-tíz évvel ezelőtti Soul:R táncosabb darabjai közé helyezhetnénk el. A maga módján floorfiller, hiszen a halvány szintifutamot egy igazi diszkós hangulatú dallam járja át, melyet az apró vokáltöredékek tesznek teljessé.

Kellemes darabbal zárja az évet a SGN:LTD, reméljük, hogy 2014-ben is folytatódik a jó megjelenések időszaka nemcsak itt, hanem az anyalabelnél, a Shogun Audiónál is.

Share.

About Author

Leave A Reply