Jövő héten érkezik az ausztrál Plasma Audio harmadik megjelenése, amelynek célkeresztjében ezúttal az egyre népszerűbb holland, Fre4knc áll. Az április 20-ától kapható single vinilen és digitálisan egyaránt elérhető lesz. Hogy érdemes-e megvenni, kiderül a Tovább gombra kattintva.

fre4knc_629

Igen, érdemes.

Fre4knc rendkívül tehetséges producer, akinek minden zenéjéből süt a kreativitás. Saját EP-je volt a Samurai-on, de szerepelt a neve Invisible, Demand és Dispatch-kiadványokon is. Az első két Samurai-rilízhez hasonlóan (amelyekről itt és itt olvashattok) az ő anyaga is elég erős, szóval a mélyebb sound elkötelezettjei bátran előrendelhetik a korongot.

Az A-oldalas Chain of Command egy monoton roller, mely néha meg-megtörő lendülettel, szigorú atmoszférával keríti hatalmába a hallgatót. Semmi extra, de rutinmunkának elég jó, és a hasonló hangzású szettekben kiválóan működik.

A lemez igazi A-oldala a B-oldal (amely a borítón is nagyobb betűkkel szerepel, persze lehet, hogy csak a helyszűke miatt). A Sinjek sötét halfstep, melyből manapság elég sok születik. Hiába, van az a réteg  még ha nem is akkora, mint a fősodratú hangzás tábora , amely kifejezetten ezt a stílust preferálja. Baljós, félelmetes intrójából vastag snare-ek kerekednek ki, a mélyen döngölő dobon lopakodó sötétség pedig az egész zenén végighalad.

Ajánlott megjelenés!

Share.

About Author

Leave A Reply