Mixajánló rovatunkat sajnos eléggé elhanyagoltuk a nyári hónapokban, de októbertől reményeink szerint a villámhírekhez hasonló rendszerességgel meg fogjuk mutatni stílustól függetlenül azokat a mixeket és rádióműsorokat a közelmúltból, amik igazán kellemes perceket szereztek a szerkesztőség tagjainak. Az első adag ajánlott hallgatnivalóban D-Bridge és Kid Drama, Optiv és BTK, Dramatic, Klute, tshabee és Jade szelektál!

mixer-heartdrive

  • Itt a pezsgőbontás ideje, visszatért az Autonomic! A podcast-sorozat, ami néhány éve alaposan átformálta a drum&bass arcát, most Heart Drive néven fog futni D-Bridge és Kid Drama vezénylésével. Mivel Boddika kimarad a játékból, így csak az Instra:Mental egyik fele lehel életet az autonomic-mozgalomba az Exit Records mackójával karöltve. A sorozat első részében a srácok ott folytatják, ahol anno abbahagyták: ambientes, elszállós halfstepek, okos és kísérletező megoldások, és persze a tracklista hiánya is adott.

  • Bár a dRamatic & dbAudio páros ebben a felállásban egyelőre megyszűnt létezni, a Skeptic World EP után várható még pár közös cucc itt-ott. A Shogun Sessions 4. része Dramatic-tól érkezik… forró!

  • Klute készített egy promómixet a ‘The Draft’ albumjának szeptember 27-i launch party-jához.

  • A Dutty Audio első, második és harmadik podcastja mixenként bő fél órában mutatja be, mire is számíthatunk a jövőben. A házigazda Optiv és BTK, a forró zenék mellé pedig garantált a már megszokott vidám hangulat.

  • A Chi Recordings-nál megjelenő zenéi kapcsán többeknek ismerős debreceni producer, tshabee, egy hangulatos szelektával kedveskedik a uk garage / bass music kedvelőinek, melybe három saját nótáját is belecsempészte.

  • A legújabb Eatbrain podcast ezúttal a labelfőnök, Jade kezei alól érkezik, benne rengeteg megjelenésre váró zene. Pluszpontért: melyik zombis klasszikusból származik az intró?

Share.

About Author

Leave A Reply