Szerencsére még néhány hétig biztosan nincs vége a nyárnak, ezért nem késő elmerülni az alábbi napsütéses freestyle és dnb szettekben! Az elmúlt két hónap legforróbb DJ-szettjeit olyanok produkálták, mint Benji B és Lefto, Aafro, Zed Bias, FD, valamint DJ Storm!

Benji B b2b Lefto – Worldwide Festival 2018

Ez a két DJ már külön-külön is csodára képes, de közös, Gilles Peterson fesztiválján elkövetett szettjük rátesz egy lapáttal még arra a sok jóra is, amit a két név láttán el tud képzelni az ember. A kétórás szett tökéletes példája annak, hogy milyen egy jó, utaztatós mix: hatalmas utat járunk be a downtempo-tól a dzsungelig; észrevétlenül, zökkenőmentes átmenetekkel. Óriási.

Aafro – Summerism

Vannak mixek, melyeknek az első néhány perce is elég, hogy berántsanak és biztos legyél abban, hogy végig szuper lesz. Aafro speciális nyári szettje pont ilyen, mellesleg nem titkolt célja, hogy nyári vakációk, utazások, napozások, kerti sütögetések vagy strandbulik hanganyaga legyen. A diszkó és house stílusok között mozgó szelekcióval prímán eltalálta, hogy mire is van szüksége az embernek ezekhez a tevékenységekhez – többször hallgatós cucc!

Zed Bias – Habanero Beats Vol 1

A cím abszolút helytálló: annyira forró ez a Zed Bias mix, mint a habanero paprika. Igazi vérpezsdítő, vokálos, dallamos válogatást hozott össze a garage és bass legenda erre az egy órára, amiben robban néhány nagy klasszikus is!

Shy One – Solid Steel Radio Show 13/7/2018 Hour 2

A Shy One név egy Londonban élő hölgyet takar, aki az elmúlt kb. 15 évben többféle műfajban elmélyedt, kezdve a grime-mal, majd szélesítette a palettáját a dubstep, hip-hop és jazz műfajokkal. A Ninja Tune podcast-sorozatnak készített mixe főleg laza nyári funk, broken beat és hip-hop zenéket tartalmaz, akadnak szép számban ismertebb darabok is. Egy újabb tökéletes szelekció a nyári napsütéshez.

DJ Jazzy Jeff & MICK – Summertime Vol. 9

Újabb epizóddal gazdagodott Jazzy Jeff mix-szériája, a Summertime! A legendás hip-hop DJ most is nagyon lazán ontja magából a jól ismert slágereket és a meglepő mash-upokat, remixeket, szigorúan nyári hangulatúakat! Jó időben történő ejtőzéshez kiváló aláfestő mix ez.

Toddla T – Sounds of Carnival Series

Nagyon rövid, de valószínűleg helytálló ízelítőt ad Toddla T abból, hogy mi zajlik a minimum egymillió embert megmozgató Notting Hill Carnival-on. Természetesen a jamaikai kultúra által inspirált zenék kapják a főszerepet, na és persze a bulihangulat!

További fantasztikus mixek itt:

Korábbi 2018-as ajánlók: júniusmájusáprilismárciusfebruár, január 

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply