Az év utolsó előtti mixajánlójában többek közt Fixate, Tim Reaper, Chris Inperspective, a Function csapat és Dead Man’s Chest őrült jungle, 160/170 mixei, a C.I.A. bagázs és DJ Marky drum&bass szelekciói, valamint három hazai művész (Kauna, Sirmo és Tibor) szettjei kaptak helyet!

Fixate – DJ Mag Fresh Kicks 51

Mini LP-jéhez méltó promóciós mixet hozott össze az Exit Records ijfú sztárja, Fixate. A szett kb. olyan, mint maga a What Goes Around album: tele van meglepetéssel, stílusok tömkelegével és nem utolsó sorban nem akar többnek vagy mélyebbnek látszani, mint ami; nem fél szórakoztató lenni. Ha létezne sokk-számláló a soundcloudon, ennél a mixnél biztos kiakadna.

DJ Die – Mix For China [Nylon Radio Vol 6]

Az egyetlen baj ezzel a DJ Die szettel az, hogy túl rövid. Ezt leszámítva megkapjuk mindazt, amit az utóbbi idők Die(t is tartalmazó) mixeiben: bulis középtempós cuccok és legalább annyira szórakoztató 160-170-es számok lazán keverve.

Logos – November ’17 Mix

Mély és nem túl könnyen emészthető ambientes zajokkal, morajlásokkal indul Logos novemberi mixe, ami idővel átfordul hol törzsi, hol indusztriális irányból merítő, basszusokkal teli techno szelekcióvá, majd lezárásként visszafordul a szett elejéről ismert hangulatvilágba, de itt már egy fokkal könnyedebben hangzik minden. Hipnotikus mix, érdemes lesz követni a többek közt Different Circles, Keysound és Boxed címkéken előforduló művész új sorozatát.

Tim Reaper – BTTO Radio October 29th 2017

Most már biztos: ha minőségi, szórakoztató és gyakran mókás jungle szelekcióra vágysz, Tim Reaper lesz az embered. Ebben az egyórás szettben bőven akadnak meglepő feldolgozások, kezdésképp például az első szám, egy meglehetősen őrült Show Me Love újragondolás. Amellett, hogy megy a hülyülés a mixben, a zenék egyike sem válik nevetségessé – kapjuk a hallójáratainkba a súlyos breakeket, amen-meneteket.

Chris Inperspective – The Inperspective Show On Hoxton FM 24.10.2017

Chris Inperspective a jungle és drumfunk színtér egyik leglelkesebb és legkitartóbb katonája, emellett eléggé mókás figura is. A jó értelemben vett hülyeségből és sztorizgatásból jut bőven erre a műsorra is, talán túl sok is azoknak, akik nem szeretik a zene közbeni dumát. Aki viszont nem bánja a szövegelést, merüljön el bátran ebben a két órában, mert súlyos dobtémákat pakol egymás után Chris – többnyire mixelés nélkül.

Kauna – Dub Flyers Podcast #10

Az IPCmafia tagja, Kauna állította össze a minimalista drum&bass-re szakosodott Dub Flyers csapat tizedik podcastját, a végeredmény pedig egy szép ívű, változatos mix. Első felében a halftime dominál, második felében pedig a visszafogottabb rollerek váltakoznak kopogós minimálokkal. Ja, és érdemes bújni a tracklistát, ugyanis Kauna több saját zenéjét is belecsempészte ebbe az egy órába.

Sirmo – Madting Mix

Egyéves lett a Madting bulisorozat, a jeles alkalmat a magától értetődő születésnapi parti mellett Sirmo új mixével ünnepli a csapat, melyben a pécsi zenész helyzetjelentést tesz arról, hogy miket pörget mostanában a DJ-pultban. A szett javarészt friss bassline house-okból áll, de bekerült a szelekcióba néhány lazább vagy más irányba kacsintgató darab is.

DJ Marky – Marky & Friends Promo Mix

Azt mondja a Drum&Bass Arena, hogy “DJ Marky goes deep in the mix”, ami cseppet megtévesztő duma, mert mindössze húsz perc alatt jut el néhány jump-up felvételig a brazil művész. Aztán persze elkalandozik más, valóban mély területekre, úgyhogy meglehetősen hullámzó hangulatilag a szett, de pont ez a szórakoztató benne.

További nagyon jó mixek itt:

Korábbi ajánlók: októberszeptemberaugusztusjúlius, április, március, február, január

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply