A Metalheadz századik megjelenése után a figyelmesebb rajongók észrevehették, hogy Goldie lenullázta a katalógusszámozást, és METH kezdet helyett META névvel karcolva érkeznek a bakelitek. A META03-as lemezért a ’headz csapat likvides tagja, Lenzman felel, aki valószínűleg az Open Page sikerét fogja megismételni ezzel a koronggal.

A How Did I Let U Go receptje eléggé hasonlít az Open Page-hez: adott a kellemes hangú Riya (aki egyébként idén már a Piano Funk-kal is bizonyított), néhány elnyújtott romantikus, keserédes zongorafutam és a puhán, könnyedén gördülő dobok. Hiába hallhattuk szinte teljesen ugyanezt két nyárral ezelőtt, a dal azonnal megszeretteti magát. Ne lepődjön meg senki, ha azt veszi észre, hogy napok óta ezt dúdolja.

A lemez másik oldaláról sem lehet rosszat mondani, ugyanis Lenzman a Wordsworth-tal is szállítja a tőle megszokott minőséget. A védjegynek számító „reszelős” bassline itt is feltűnik némi csízi férfi vokállal körítve, ám az összkép annyira mégsem izgalmas. Akinek tetszett anno az Emeralds vagy a Bittersweet (Part 2), az minden bizonnyal szeretni fogja a maxi B oldalát is.

Lenzman – How Did I Let U Go (feat. Riya) / Wordsworth (Metalheadz, META03)
(belehallgatás itt)

A megjelenéshez videoklip is készült:

Share.

About Author

Leave A Reply