A nyári szünet végeztével, de még az ünnepek beköszönte előtt a The Hive Budapest igencsak belekezd a jóba. Most szombaton, vagyis december 1-jén újfent, immár másodszor látják vendégül az amerikai születésű, ám több éve Prágában állomásozó Hybris-t, ezúttal a SuperSonic — Blue Hell & KVLT-ban. Biztosak vagyunk benne, hogy sikerül majd a 2016 novemberi mulatság sikerét is túlszárnyalni. A hangolódást biztosító válogatást az egyik legfőbb büszkeségünk, egyben az est egyik föllépője, MVRK készítette.

ASC – Solar Winds (Robot Death Squad Remix)

Akik hozzám hasonlóan viszonylag újak a dnb szcénában, nem biztos, hogy ismerik a Robot Death Squad projektet, amit Hybris harmadmagával csinált még azelőtt, hogy Európába költözött volna. Hihetetlen, hogy már több mint 10 éve is ilyen zenék kerültek ki a kezei alól.

Hybris – Night Boss

Nekem most ez a kedvenc Hybris-számom, a 2014-es Emergence albumon jött ki. Valamiért sokáig elkerülte a figyelmem, de mióta megtaláltam, minden bulin játszom. Óriási funk!

Hybris – Transgressor

Talán ez az egyik legismertebb zenéje, egy igen erős EP címadó száma. Igazi Hybris-hangzás, és még mindig hatalmasat robban bulikon.

Hybris & DLR – Every Day Is A New Tomorrow

Álomkollab! A DLR zenék hangulata Hybris tech-es megoldásaival kombinálva zseniális. Volt szerencsém hallani új trekket is, amin dolgoznak: nem adták lejjebb a szintet, sőt.

Hybris & Prokta – Lost Wallet

Mindig érdekes, ha egy producer a tőle megszokottól eltérő zenét ad ki, ráadásul itt egy egész EP-ről beszélünk. Szerintem az efféle megjelenésekért volt igazán érdemes megcsinálni a Pseudoscience-et.”

A december 1-jei bulin Hybris és MVRK mellett föllép a Filth CompanyCrism, Cybershot, Horns és Optic4l Vibes is. A frenetikus vizuálról most is Wurk Ikona gondoskodik. Elővételes jegy még kapható kettőezer-ötért, vagy november 29-éig akár nyerni is lehet. A helyszínen majd kerek háromezret kell perkálni. Bee there! 🐝 

Share.

About Author

Leave A Reply