Október 13-án már hatodik alkalommal vesszük be a Frame-et a Drumandbass.hu Session sorozatunkkal, melyen ott lesz az IPC közel húszéves történetének egyik legtermékenyebb írója is, L.A.S. személyében! Az eredetileg Kecskemétről származó, de sokáig a soproni szcénát pezsdítő DJ ajánlója a finom liquid funk darabokról, feszes rollerekről és mélységről szól, hangolódj ezzel az öt nagyszerű zenével a jövő szombati eseményre!

Spectrasoul feat. LSB – Silence (Ish Chat)

“A friss Spectrasoul-EP legfinomabb darabja. Az összes producer keze munkája hallatszik ezen az igazán zenei trekken. A finom vonósok, a vokáltöredékek és a folyékony basszus összjátéka a dallamossága ellenére egy táncos zenét varázsol a Silence-ből.”

Quartz & Survey – Gloop (Warm Communications)

“A Warm Communications-re nem igazán jellemző ez a fajta kemény tech sound, de az emlékeim szerint biztos, hogy egy teljes EP-t nem szenteltek még a hangzásnak. Eddig! Quartz és a Survey Emeralds című négyzenésének dísze a Gloop, bár gyorsan hozzáteszem, hogy minden zene kiemelkedő az EP-n. A modern stúdióskillek és a klasszikus tech/neuro-íz találkozása nem is lehetne kívánatosabb, mint ez a szám.”

The Invaderz & Philth – Desolation (INV)

“Nagyon komoly bajban voltam, amikor egyetlen zenét kellett kiválasztanom a The Invaderz új EP-jéről, mert mind a négy kollab remekül sikerült. Végül a Philth-féle közösködés mellett döntöttem, mégpedig a látszólag oda nem illő, mégis nagyon jó helyen elpattintott jazztrombita miatt. Vastag, energikus darab, amit lehetelen mozgás nélkül végighallgatni.”

Nymfo – Drone Attack (Dispatch)

“Túlságosan sok értelemet nem érdemes keresni benne, viszont ha gyomorrengető basszusra, kalapácserejű kickre meg végtelen energiára vágytok, akkor indítsátok el, és engedjétek, hogy leessen a fejetek! A sokszínű holland producer Twisted Funk című EP-jének többi zenéjét se mulasszátok el, proper tech hangzás az elejétől a végéig!”

Villem & McLeod feat. Leo Wood – Let it Breathe (Spearhead)

“Ajánlóm végére tartogatom szeptember legjobb albuma, a Villem & McLeod-féle Playing the Changes ékkövét. Az alap is kiváló, de a számot egyértelműen Leo Wood viszi el. Varázslatos énekhangjával nem lehet melléfogni, ezt mindenféle stílusban bizonyította már. Keressetek rá a Spotify-on, minőségi szórakozás!”

Találkozzunk október 13-án a Frame-ben, ahol L.A.S. mellett fellép még Ixion, MC Pein, Rag és Mentalien! A belépés most is ingyenes!

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply