A tavaly októberi zseniális Alone With Everybody EP után FD újra hallat magáról, ezúttal az általa is igazgatott Sunandbass Recordings-on keresztül! Az előadó és a címke már belehallgatás nélkül garantálja, hogy erős hanganyaggal van dolgunk, de nézzük meg alaposabban, hogy mit rejt az All Yours EP!

A címadó zenével indul a három számot tartalmazó EP, amiben minden különösebb felvezető nélkül elsüti FD a track gerincét képező, fülbemászó zongoratémát. Igazi nyárias, egyszerű dallammal állunk szemben, amihez tökéletesen passzol a vagány női vokál és a simogató bassline. Egy cuki liquid roller lett az All Yours, amit valószínűleg Szardínia tengerpartján egy drum&bass fesztiválon hallgatni a legideálisabb; de működni fog ez az őszi, borongósabb napokon is.

A következő darab esetében sem kell sokat várnunk a lényegre: a Second Villain dzsungeles bevezetőjében egy öblös, sötét basszus rázza fel a hallgatót. Kedveskedés helyett FD itt a keményebb énjét mutatja meg, melyben ezúttal partnere is akadt Svájc egyik meghatározó DJ-je, Ryck személyében.  Kettejük zenéjében a központi elem a mindent elsöprő, gyilkos bassline, amihez egy lefojtott, cammogó dobtéma társul. A dinamikában ennyire eltérő elemek érdekes hangulatot teremtenek, de pont emiatt van rendben a Second Villain: egy szögelős alappal túl sok lenne már ez a track. Zárásképp könnyedebb irányba mozdulunk a Wah Wah Track segítségével, melynek receptje meglehetősen hasonló az All Yours-hoz, avagy újra a lélekmelengető dallamok és a finoman ringató beat-ek dominálnak!

Változatos, minőségi anyagot hozott össze a legendás Sunandbass fesztivál egyik nagykövete, az All Yours EP augusztus vége óta elérhető lemezen és digitálisan is!

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply