Gamma, a legendás Spinline trió oszlopos tagja, aki jelenleg szólóban aktív, június 8-án, pénteken Szolnokon fog föllépni.  Ez tökéletes alkalomnak bizonyult arra, hogy megossza velünk az aktuális kedvenc zenéit.

Hydro múlt héten bizalmasan megsúgta, hogy most is közös zenéken dolgoznak Gammával, így bizonyos, hogy rövidesen újból lesújtanak ránk. Ám ha már a törióránál tartunk: akinek a Spinline neve egyelőre nem cseng ismerősen, utánuk nézhet itt és itt.

Most azonban nézzük a jelent Márkkal!

“1. Hydro & War – Shifting Sands (ft. Villem, Fields, M-Zine & Scepticz)

Mindent imádok a srácoktól, rengeteg zenét írtunk együtt. Hydro ízlése és War beteg dobjai mindig működnek nálam.

2. Ulterior Motive & Future Cut – Bagleys

Ehhez nem kell sok magyarázat: két örök kedvenc előadó, ultra oldschool, hardcore stab, sötét Ulterior Motive-basszus, a dob meg a State Of Play – Poor Man’s Deal Konflict Remixre emlékeztet, ami az egyik ősrégi kedvencem.

3. QZB – Nobunaga

Minimáltechroller — nagyon bírom ezt a hangulatot. Mostanában sok új előadó viszi ebbe a hangzásba a dnb-t. Tök friss, habár már régóta hasít ez a vonal, de azt hiszem, most ért be igazán.

4. T>I – Toe Punt

Paraszt roller! Rohadtul érzem ezt a mély jumpupot: régi Full Cycle-hatás mai hangzással.

5. Volatile Cycle & Mean Teeth – Floater

Rspct Lifestyle Music! Slágerdiszkó, és egyik kedvenc mostanában, főleg a Far Too Close jellegű basszusa miatt.

Természetesen lenne még iszonyat sok másik zene — véleményem szerint nagyon jók a megjelenések mostanában, hiszen sokan érzik a funkot, régi és új arcok egyaránt. A teljesség igénye nélkül: Black Barrel, Monty, Dub Head, Arkaik, Ewol, Bredren, Safire, Alix Perez, Total Science, Break, Dlr, Dub Personal, MVRK, Skeptical, Bou, Nami, és még hosszan sorolhatnám.”

A pénteki bulit a szolnoki illetőségű baZOOka szervezi, helyszíne a szolnoki Siesta Club. Az est vendégei még: Ixion+Pein, Levo és Green Hell, a belépő 800 Ft. Kötelező mulatság!

Share.

About Author

Leave A Reply