Január 26-án először játszik Magyarországon a francia Samy Ponsar, vagyis War, aki az elmúlt években zenéivel és kollabjaival valami egészen különlegeset és egyedit volt képes letenni a tech-es, sötét és futurisztikus drum&bass asztalára. A többek közt C.I.A., Warm Communications, Methlab, Utopia és Horizons megjelenésekkel büszkélkedő producer fellépésén ott lesz a hazai support DJ-k közt Ixion, aki maga is nagy War-rajongó. A minimalista, mély és okos basszusokra fókuszáló Dub Flyers partik megálmodója és rezidense a következő sorokban a Beat Safari bulira hangol öt kedvenc War felvételével!

“War stílusán hallatszanak a régi idők jellemvonásai; számainak hosszú, akár 7-8 perces játékideje is erre utal. Zenéi nem ugrálnak, váltogatnak különböző hangok és ritmusok között, hanem egyenletesen épülnek és történeteket mesélnek a hallgatónak. Önálló darabokat ritkán hallani tőle, szinte csak kollabokkal találkozhatunk kiadványai között, de mindben ott vannak erősen a srác stílusjegyei.”

Hydro, War & Mateba – Nostalgia

“Kellemes indítás, felpörgés a pergő hangokkal, majd letisztult, mély és filmes hangzás. Tavaly nyáron, a Bükk tetején a naplementében ülve ismertem meg ezt a track-et – mély nyomot hagyott bennem!”

War, Overlook & Mateba – Rift

“Egy igazi menetelős szám! Itt érvényesül a “kevesebb néha több” elv: felépítését tekintve nem túl változatos, sok hangot sem tartalmaz, mégis hihetetlenül magával ragad a zene. Erőteljes bassline, odaverős dobok és sejtelmes háttérhangok jellemzik.”

Hydro & War – Solace

“A kicsit több mint féléves megjelenés egyike azoknak a lemezeknek, amit egyből bezsebeltem. Kellő erővel, egy kis dallammal és a már említett sajátos stílussal van felszerelve ez a track. Szeretem hallgatni és pörgetni is!”

War – Bismuth (feat. Sk4nZ)

“Hydro-tól hallottam először ezt a zenét egy buliban, elég komoly hangrendszeren. Mit ne mondjak, kis híján elszállt a fejem a helyéről az első basszusnál. A kezdeti csűrdöngölés szépen átkúszik egy gyors és dinamikus parti rollerbe.”

War – 7th Circle

“A dzsungelesebb témák kedvelőinek ajánlom figyelmébe a következő bólogatós tracket! A harapós, pulzáló mély hangok tökéletesen illenek a felezett ritmusra. Aláfestésnek misztikus hangulat veszi körül a beateket.”

A január 26-i Beat Safari esemény után néhány nappal, február 2-án Egerben is elcsípheted War-t!

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply