Hivatalos közleményben, Facebook-oldalán jelentette be a vezetőség, hogy a Renegade Hardware 2016 elején megszünteti tevékenységét. A kiadó és a bulisorozat egyaránt a múlt részévé válik februárban.

hware_629

Klubestjeiket a legendás End klubban pörgették, ahol minden idők leghosszabb dnb-partisorozataként tizenegy és fél évig mentek a bulik. Az End bezárása után több nagy helyen működött a rezidencia, ilyen volt pl. a Ministry of Sound, a Coronet, az Area vagy a Cable.

Szinte lehetetlen felsorolni, mennyi remek, emlékezetes, a mai napig aktuális megjelenés látott napvilágot a címkén. Ki ne emlékezne az SKC által is remixelt, Absolute Zero & Subphonics-féle The Code-ra? Aztán ott van a Trauma Dom & Rolandtól, a Killa Bees a Usual Suspectstől, az örökzöld Messiah a Konflict stúdiójából, a tánctérbomba Twist ‘Em Out Dillinja kezei közül… Órákig lehetne sorolni a kedvenceket, és a rengeteg nagy nevet, akik itt jelentek meg, a Future Forces-től Dylanig, a Future Cuttól a Total Science-ig. Az utóbbi években nem adtak ki zenét igazán nagy nevű producerektől, és az irány is többnyire a neurofunk felé ment el, de azért Maztek albuma vagy Cern Nostromo EP-je méltán öregbítette a Renegade Hardware hírnevét.
Megszámlálhatatlan szép pillanat után most látják elérkezettnek az időt, hogy lezárják ezt a fejezetet, és másfelé nyissanak. Végezetül megnyugtatnak mindenkit, hogy végső, 2016 februárjára tervezett nagy zárásig több bulit és megjelenést is leszerveztek.

Azt hiszem, mindenki nevében írhatom: köszönjük, Hardware!

Íme egy kiváló mix, amely kiválóan foglalja össze a label 1995 és 2005 közötti történetét.

Share.

About Author

Leave A Reply