Április Spotify lejátszási listánk, avagy a szerkesztőségi kedvencek alapján nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt egy hónap során rengeteg jó dolog történt a zene számos ágában. Ennyire sokszínűek valószínűleg még nem voltunk ebben a rovatban, szóval készüljetek fel arra, hogy a legfurcsább dobképletektől kezdve vad pumpálásokon át andalító dallamokig mindent fogtok hallani a következő szűk két órában.

ipc-spotify201504

Mint eddig minden alkalommal, most is a drum&bass kapja a legtöbb helyet a playlist-ben, azon belül is a liquid funk és a jungle uralkodik. Indításnak tökéletes Vandera számának Random Movement átgondolása és egy friss Riya – Hybrid Minds kollaboráció, őket pedig sorban követik az aktuális Intelligent Manners, Mute & Mako és Noisia megjelenések. A vadabb darabok közt ott van még Bredren és Jaybee zenéje, aki pedig a kísérletezést szereti, annak igyekeztünk Fre4knc, Fixate és Moresounds számaival kedveskedni.

A szokásosnál talán kicsit több dal érkezett drum&bass-szen kívüli területekről az IPC áprilisi lejátszási listájába, reméljük, nem bánjátok. Nem mehettünk el szó nélkül Skepta, Jamie XX, DJ Haus, Nomine, Zed Bias, Zero 7 és a többiek remekművei mellett. Jó fülelést!

Share.

About Author

Leave A Reply