Gondosan válogatott mély és techy rollerek Gabannától, avagy a szlovák drum&bass szcéna egyik legfontosabb figurájától – erről szól a 82. IPC mix!

Gabanna szerepe a szlovák drum&bass szcéna megszületésében és berobbanásában nagyjából olyan fontos volt, mint nálunk Palotainak. 1990-ben kezdett hip-hop lemezeket pakolni, amiben sikerült annyira elmélyülnie, hogy a ’93-as londoni DMC DJ világbajnokságra is kijutott barátaival, a Trosky hip-hop duóval, akikkel egyébként a mai napig turnézik országszerte. Szlovákia leghíresebb dnb szervezőcsapatát, a Drumatique-ot közel 22 éve igazgatja, bulijaikon megszámlálhatatlanul sok fontos művész megfordult már, többek közt Alix Perez, Lenzman, Total Science, Kyrist, Teebee, Matrix, Marcus Intalex, Break és Skeptical. A csapat a március végén esedékes születésnapot egy családias klubbulival ünnepli meg, melynek két friss tehetség, Sustance és Tom Small lesznek a vendégei.

A korábban hazánkban is gyakran fellépő Gabanna nem csak a DJ-pultban mozog otthonosan, alkalmanként produceri munkáival is lehet találkozni. Feltűnt már egy zenével például a Fokuznál (amit később Dose remixelt) és a Midnight Sun címkénél, tavaly pedig Dephzac Momentum EP-jén volt az egyik közreműködő. Jelen esetben viszont Gabanna DJ énjére összpontosítunk, hiszen itt egy remek mix, ami rövidsége ellenére nagyon szép ívben járja be a drum&bass deep és tech-es szegleteit. A lendületesen kevert számok sora finomabb darabokkal indul, aztán észrevétlenül átkúszunk a sötét oldalra. Bomba szett!

Letöltés / Download: IPC Mix .82 – Gabanna

SKS – Thousand lives
Invadhertz – Alone
MVRK, Kronom – Inferno
Halogenix – Reset
Sustance – Unware
Monty – Soft Start
Data 3 – Conker Dub
Tyrel frost – Strange Noises
HLZ – Dream source
Sustance – Rugged
M:Phaty, Incus – Facing Shades
Monty – Templation
Revaux – Rude Awakening
Tephra & Arkoze, Hiltzy – Instinkt
Subtension & Dephzac – Tomb Driver
Data 3 – Fossil
Neurotoxin – Component
Survey – Cold Maneuver
Black Barrel – Zero Tolerance
Tephra & Arkoze – Feelings
Kiril – Minimal Instinkt
Neurotoxin – V2K

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply