Március 3-án, szombaton a The Hive Budapest vendégül látja a Survey-t a Corvin Club Bártermében. A berlini illetőségű fiatalemberek 2011 óta dolgoznak együtt, és igen impozáns a megjelenéseiket gondozó kiadók sora is. A minőségi, mély és a dnb sötétebb oldalát bemutató bulikat szervező The Hive egyik alapítója, aki egyben Filth Company másik fele, Balázs szemezgetett a Survey zenéiből, a bulira hangolódás jegyében

“A Survey páros még ha akarná, se tudná letagadni a származását. Zenéikben ugyanúgy jelen van a német precizitás, mint a techno hatása. Ezek, ötvözve a “kevesebb néha (/mindig) több” elvvel egy olyan sajátos, sötét zenei világot teremtenek, amelyben az ember bármikor képes elveszni, és órákon át csak az űrben lebegni.”

You wonder

A duó egy régebbi, de annál nagyobb klasszikusa, az Invisible Recordings Various Artists 20. megjelenéséről. A mélysötét és a fülbemászó vokálok tökéletes találkozásának eklatáns példája. A folyamatosan változó hangok és elemek egy pillanatig sem hagyják unatkozni a hallgatót. Még több ilyen zenét!

Get it

A nemrég megjelent Dispatch LMTD EP-ről ez az egyik kihagyhatatlan gyöngyszem. Ismét a tipikus, jól megszokott hangzásvilág, egy kellemesen hipnotizáló női vokállal ízesítve. Mélynyomó nélkül ne is vágjunk bele. Ez nagyon Survey!

Lifter

Ez az egyik kedvencem a Vandal Recordson megjelent új, rohadt erős Cold Maneuver EP-ről. Ha valaha meg akartad mutatni a haveroknak, milyen is az igazi, minőségi, deep drum and bass, hát tessék. A srácok ismét gondoskodtak a tökéletes válaszról!

Back Track

Tavaly október végén ismét bizonyítottak az arcok a Flexout Audiónál. A Submarine-nel karöltve készített sötét roller újfent tökéletes példája a folyamatosan épülő, igazi funk ihlette gépezetnek.

Light Speed

Végül térjünk vissza egy Noisia-féle, Invisible Recording gondozású agymenéshez: igazi funky a sötét mélységből, amely nem sok kérdést hagy maga után. Még egy alattomos, elvitathatatlan Survey banger!

A föllépők közt lesz még Mind Zero, Cybershot, a Filth Company, Unofficial: HORNS, Crism és a Skillzor&Badtag.

Március 3-án tehát találkozunk a Corvin Clubban, erős este lesz, az garantált!

Share.

About Author

Leave A Reply