Meglepetééés! Az IPC idei ajándéka a fa alá egy szuper karácsonyi easy, jazz, gospel, hip-hop, funk, soul és disco szelekció, melyet a Budabeats kiadó alapítója, DJ Gandharva állított össze!

Gandharvával és az ő sokféle műfajból merítő, izgalmas szettjeivel a budapesti éjszaka legkülönbözőbb pontjain lehet találkozni a Gólyától kezdve a Lumenen és Pontoonon át a Lärmig, ám zenei tevékenysége túlmutat a kiváló muzsikák pörgetésén. A maréknyi hazai független hazai lemezkiadók közül az általa nagyjából tíz éve megálmodott Budabeats messze az egyik legkitartóbb és legaktívabb címke, immár több mint harminc kiadvánnyal – köztük rengeteg olyannal, amit lemezre is nyomtak.  A DJ Format és Parov Stelar által is lelkesen támogatott szabad stílusú kiadó új 12”-es maxija december 19-én jelenik meg, melyen a Chillum Trio két fülsimogató tropical broken house felvétele kapott helyet. A kiadványhoz egy hazai freestyle DJ-k krémjét fevonultató launch party is jár a Chillum Trio izginek ígérkező live act-jével kiegészülve, melyet december 28-ra datáltak a Központba. A Cosmotropica korongot ünneplő est egyébként nem az egyetlen, mellyel Gandharva szinesíti a bulifelhozatalt: barátjával, Von Yodival karöltve évek óta járják a várost Soul Cure sorozatukkal.

Az anno IPC-n debütált, mindenki által imádott Palotai Xmas mix után nem volt kérdés, hogy ki lesz a következő, hasonlóan nagyot szóló ünnepi mix felelőse nálunk. A tizenhárom éve DJ-skedő Gandharva rendkívül nyitott és sokoldalú zenei ízlése garantálta, hogy egy karácsonyi mix-felkérés esetén mélyre fog túrni, és a végeredmény egy olyan minőségi szett lesz, amiben nem az unásig ismételt számok köszönnek vissza és jól működik az ilyenkor szokásos házibulikban, az otthoni készülődés közben, vagy a családi vacsoránál. Pörgesd a két eddig kiadatlan karácsonyi tracket is tartalmazó IPC mixet és persze legyen az ünneped olyan boldog, amilyennek szeretnéd!

Letöltés / Download: IPC Mix .80 – DJ Gandharva – The Creator Has a Master Plan – Christmas mix for IPC

Julian Koster: Hark! The Herald Angels Sing
Dorothy Asby: Yesterdays
Juan García Esquivel: Snowfall
Leon Thomas: The Creator Has a Master Plan
Serge Gainsbourg & Michel Colombier: Un Noël
Michael Jackson’s Xmas Greeting
Binky Griptite: Stoned Soul Christmas
Snoop Doggy Dog: Santa Claus Goes Straight to the Ghetto
Suhov: Jesus Rock In*
Crookram: Sleepy Town*
David Frost & Billy Taylor: Bright Star in the East
Milly & Silly: Getting Down for Xmas
Pastor T. L. Barrett & Youth for Christ Choir: Nobody Knows
Sharon Jones & The Dap Kings: Ain’t No Chimneys In The Projects
Clarence Carter: Back Door Santa
Universal Robot Band: Disco Christmas (Serge Gamesbourg edit)
Wham: Last Christmas (Matthew Kyle edit)
Marcel Vogel: I Got Jesus
The Free Design: Close Your Mouth (It’s Christmas)
+1 Lightnin’ Hopkins: Heavy Snow

* unreleased trax from Budabeats family
Mastered by Direct

Oh, és még egy közérdekű infó: a Budabeats-nél éppen karácsonyi akció zajlik! ;)

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply