Azt kell mondjam, a Hybrid Minds képtelen hibázni (vagy akár csak közepeset alkotni). Számukra az idei év legnagyobb története saját kiadójuk beindítása volt, amely immáron harmadik megjelenéséhez érkezett. Az eddigiekhez hasonlóan a HM003 is hibátlan.

A likvidrajongók igazán örülhetnek mostanság, hiszen amellett, hogy rengeteg új előadó bontogatja szárnyait (Pola & Bryson, Mitekiss, Dawn Wall, Silence Groove – csak hogy néhányat említsünk), a régi, jól ismert nevek is rendszeresen szállítják a jobbnál jobb érzelmes zenéket.

Legyen szó mixekről vagy új zenékről, a Hybrid Minds duó is kiválóan ráérez, mire vágynak a lélekbéz szerelmesei. Az Alexa Harley csodálatos vokáljával megtámogatott Phoenix kiválóan bemutatja, milyen is a tökéletes trekk: simogató basszusfolyam, puha dobok, végtelen letisztultság és nagy adag zeneiség. Abszolút telitalálat! A másik oldalon a BCee és Villem által útjára indított The Vanguard Project átdolgozása egy fokkal morcosabbra veszi a figurát, az eredmény pedig egy húzós likvidroller, ami péntek óta már elérhető a legtöbb online felületen, illetve december 9-én egy 300 db.-os, limitált széria érkezik a vinil szerelmeseinek. Nem érdemes kihagyni!

Share.

About Author

Leave A Reply