Zombis kiadónk népszerűsége továbbra is töretlen. Ahogy a kiadófőnök fogalmazott egy Koncertblog-interjúban: „…nálunk nincsenek exkluzív szerződések, itt mindenki a saját akaratából marad, vagy megy. Az Eatbrain inkább egy közösség, egy család, mint egy megtervezett üzleti vállalkozás.” Ehhez a családhoz csatlakozott a Gydra nevű orosz trió, akik Cyborg címre keresztelt EP-jükkel a 20. Eatbrain megjelenésért felelnek.

gydra_629

Az előző, Billain-megjelenés (Colonize EP) erősen cyberpunk-érzetű, meglepően futurisztikus trekkjei után ismét visszatérünk az alvilágba, a horrorisztikus effektek és az ördögien gonosz bassline-ok közé. Kiváló felvezetést nyújt a Psycho MC Coppa strófáival, amely keményen galoppoló dobjaival előkészíti a terepet a címadó zenének. A Cyborg baljós reszelése és a Time Keeper tech-funk érzetű bassline-ja első hallásra belopja magát a szívünkbe. Az EP legelvetemültebb darabja mégis inkább a Blind Guardian, ugyanis gyilkosan pattogó, de mégis széttördelt dobjaival, valamint szürreális atmoszférájával igazi egyszemélyes kivégzőosztag.

A most is kiváló artworkkel ellátott rilíz digitális formában már hétfő óta elérhető, a 12”-es lemezre (Psycho/Cyborg) azonban még bizonytalan ideig várni kell. Addig viszont lehet nyomni az X-et, ugyanis az Eatbrain bejutott a Drum&Bass Arena-voksolás második fordulójába a ’Legjobb kiadó’ és ‘Legjobb labelnight’ kategóriákban, ezekre november 9-éig lehet szavazni. Továbbá lehet nyomni az X-et a táncparketten is, hiszen az Eatbrain Night következő állomásán a State of Mind és a Machine Code formáció vendégszerepel majd november 20-án az Akvárium Klubban. Go Eatbrain!

Share.

About Author

Leave A Reply