Ritkán hallat magáról a Sunandbass lemezkiadója, eddig mindössze egy válogatás CD-t és egy lemezes megjelenést élt meg a label. A folytatást ArpXP-re és FD-re bízták a szcéna egyik legfontosabb eseményének szervezői, akik hűen idézik meg a szardíniai fesztivál forró hangulatát.

FD & ArpXP - One More Week EP Art -SUNANDBASS

A Soul:R és Metalheadz címkékről ismerős producerek két-két remekül kidolgozott felvételt szállítanak a lemezen is megjelenő One More Week EP-re. Míg az Ambra és Since That Afternoon című track-ek a délutáni lazítás jegyében utaztatják a hallgatót, addig az On Your Skin és a Give It All cseppet szigorúbb, táncosabb hangvételűre sikerültek. A négy minőségi és mély liquid funk darabbal kapcsolatban az EP egyik embere, FD nyilatkozta a következőket az IPC-nek:

„A Sun And Bass kiváló alkalom arra, hogy együtt lógjon, szórakozzon és nem utolsó sorban mindannyiunk számára kedves zenéket hallgasson sok jó barát és ugyanazért a műfajért rajongó ember. Nyilván remek érzés ennyi nagyszerű művészt hallani egy helyen, de szerintem ez ugyanannyira szól a közönségről, az emberekről is – arról, hogy újra látjuk egymást és együtt éljük meg ezt az egészet.

Az EP számai, melyeket Arp XP és én készítettünk, remélhetőleg mások számára is kapcsolódni fognak a fesztiválhoz, hiszen nem csak nekünk, hanem a label mögött álló összes embernek fontos esemény a Sun And Bass. Szeretnénk, ha ezek a zenék segítenének visszaemlékezni mindenkinek a Szardínián töltött időkre és a feledhetetlen momentumokra.”

Erősen ajánlott korong, nem csak azoknak, akiknek már volt szerencséjük megtapasztalni a SNB-t!

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply