Longman a hazai dnb egyik legmeghatározóbb kulcsfigurája, akit sok mai DJ tart a példaképének. 1999-től az Airbag nevű tilosos rádióműsor egyik alapítójaként, majd 2003-tól a legendás Tactile ötösfogat egyik tagjaként rendkívül sokat tett a műfajért. Aki ismeri, annak nem kell tovább méltatni, ám aki még valami fatális véletlen folytán nem találkozott vele, az megteheti május 20-án, a drumandbass.hu Session 001-en, a Frame-ben.

Ez alkalomból Dani nemcsak kiválogatta a kedvenc zenéit, amelyekre lehet tőle számítani a bulin, hanem egy csodás mixbe is foglalta őket. Link és letöltés a cikk végén!

“Blu Mar Ten: Fall From Grace (feat. Kite — Technimatic Remix)

Remek remix az új albumról: nagyon kellemes bassline+ szép vokál=ideális kezdőzene!

Satl – Everything Everything

Nagy kedvencem ez a lengyel tag, rengeteg zenéjét nagyon érzem. Az új Integral EP-je nálam 5/5! Smooth Liquid!

Need For Mirrors – My Girl

Régóta követem a srácot, és sok zenét játszom tőle. Az új fokuzos megjelenése kimondottan kellemesre sikeredett, és nagyon szépen, tisztán szól!

The Vanguard Project – Identity Crisis (feat. Dexcell)

Végre ismét egy elismerésre méltó Vanguard zene!! Igazi nyári fíling, a midbass téma rohadt jó, szerintem ideális táncos darab.

Spectrasoul – Say What (feat. Madi Lane — Midnight Mix)

Az új maxiról nekem ez a kedvencem: erős a vokál, még némi melankólia is befigyel.

Incident – Spell

Magyar zene! Gábor barátom DJ-ként és  producerként is aktív. Rengeteg zenét ír, eddig ez tetszik tőle a legjobban. Kis minimál dnb egy nagyon vastag basszussal. Respect!

Glylph – One Million Ants

Az új Symmetry digitális album számomra legerősebb darabja. Minimál, mély, elég sötét lépegetés, ráadásul nagyon jó mixelni, mert szépen építkezik.

Wingz – Roller Dub V2

Egyik új kedvencem ez az osztrák tag. Nem is értem, hogy ez miért free download — simán kijöhetett volna lemezen is! Óriási bass, egyszerű, szép, tiszta dobok, kis raszta szövegminta, kurva nagy!

MVRK & Dub Personal – No Reply

Újabb magyar darab! A fiatalok szerintem ezt nagyon elkapták — nekem nagyon adja! Gigabass és tök faszán droppol — ismét elismerésem!

War – Heat

Igazán ügyes ez a fiatal francia forma, ez az egyik kedvencem tőle. Itt is van egy erős oldschool érzés, a stabek szerintem hihetetlen jók. A Hydroval közös albuma is nagyon ott van!”

Találkozzunk tehát május 20-án, pünkösd vasárnap (másnap munkaszüneti nap!) a Frame-ben. Az est további fellépői: MentalienDJ Ren és Rag. A belépés ingyenes!

Letöltés / Download: Longman – Drumandbass.hu Session 001 warm-up

Share.

About Author

Leave A Reply