Current Value neve szorosan kapcsolódik a mészárbéz fogalmához, bár néhány fórumon azért olvasni, hogy valamivel visszafogottabb mostanában, és ezt a vérbeli Therapy rajongók nem is nézik (hallják) jó szemmel (füllel). A steril, mondhatni orvosiacél-szerű, pusztítóan elvetemült CV valóban visszább vett a fordulatszámból, de azért gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy soron következő megjelenése így is bőven a brutális kategóriába sorolható.

BT042DD_629

A sokak számára főleg a Dark Rain, a Faith vagy a Therapyst-féle agymenésről ismert producer az elmúlt időszakban érezhetően visszább kapcsolt, olyannyira, hogy 2015 elején a Critical színeiben indult a Binary 4. részén, ez a mostani EP pedig a Bad Taste Recordings mezét öltötte magára, ami sejtetni engedi: szó sincs finomkodásról.

Kissé félve indítottam el a címadó trekket, de géppuskaropogás-szerű kickek helyett acélos dobokon hömpölygő kellemes bassline-t kaptam az arcomba, a Black Force hangulatos kezdése kifejezetten tetszetős.

Az Agenda az év eleji Critical-vonalról már ismerős szikár, kimért stílusban rángatózik végig a bő öt percén, hogy átadja a helyet a nem túl ötletes, ellenben kellőképp paraszt Ngine-nek, ami félkörre végződő bevezetőjével könnyedén megtréfálhatja az óvatlan DJ-ket. A Number Crunching már ismét a kísérletezgetés felé kacsingat, de túl sok újat nem tud mutatni.

Hogy milyen, amikor Current Value nem kecskét áldoz a démonoknak, azt a Happy Mode hivatott reprezentálni a maga rave-es beütésével és némiképp visszafogott alszekciójával, míg a záró Gyrocopter újfent egészen kellemesen elreszelget a fülünkben.

Aki nyomon követi emberünket, az a májusi Bad Taste podcast trekklistáját átfutva nagyjából tájékozódhat, mire is számíthatunk Current Value megjelenések terén a jövőben. A sorban 42. Bad Taste rilíznek van több jó pillanata. Aki elkapta, nyugodtan tanulmányozza behatóbban, ugyanis május 17-től már elérhető a digitális lemezboltokban.

Share.

About Author

Leave A Reply