Legutóbb áprilisban írtunk Fre4knc-szólóról. Akkor a Plasma Audio címkéjét öltötte magára a holland producer, ezúttal pedig egy igazi okosbass-nagyágyú, a Critical mezét viseli. Bár a Kasra vezette label környezete még mindig Sam Binga albumától hangos (jogosan), a digitális bónuszokkal együtt ötzenés Systems 002 EP minden deep-igényt kielégít, szóval lássuk!

CRITSYS002

A limitált példányszámú, zöld színű, márványos vinilverzión három darab szerepel.
A The Misery-vel indulunk, melyen a jól bevált MC-k helyett egy új névvel, Mongoose-zal találkozunk. Címéhez hű marad a szám, a feszült, baljós hangulat végigkíséri a bő öt percet. Az amenbetétek rengeteget dobnak a trekken, amely ellenséges fílingjével valószínűleg nem lesz tavaszi teadélutánok aláfestője.
A B oldalon két zene is helyet kapott. Egyikük a sötét, nyílegyenes roller Rotor, a másik pedig a lépegetős-menetelős Fender Bender, amely a címével összhangban mintha tényleg egy koccanásos balesetet követő vitát írna le.
A digitális EP-t megvásárlók még két számmal lehetnek gazdagabbak. Az egyik a Rocket Science, egy kifejezetten lassú hatású halfstep, fingós leaddel, hosszú lecsengéssel. A másik a holland házikollab Rebus, ami öblös mélyével nagyot tapos a hallójáratokra, méltóképpen zárva az anyagot.
Korrekt!

HALLGASD MEG AZ EP-T A SPOTIFY-ON

Share.

About Author

Leave A Reply