Lassan, de biztosan épül Chris.SU kiadója, a FATE. A harmadik megjelenés a napokban látott napvilágot, rajta igazi bombákkal. A Vital Moments EP (melynek frappáns artworkjét Mindscape készítette) a hamisítatlan Chris.SU-féle hangzást hozza. Hagyományos kritika helyett most átadjuk a szót a producernek, hadd meséljen ő a harapós rilízről.

chris2_629

Vital Moments ft. Kryptomedic

Annyira jól sikerült szerintünk az Eatbrainen megjelent Underground Culture, hogy mindenképpen szerettünk volna egy újabb közös projektet Mike-kal (Kryptomedic), és tavaly év vége felé kezdett körvonalazódni a Vital Moments. Mike vette fel a vokálokat Németországban, én itthon írtam a saját stúdiómban a zenét. Minden az interneten keresztül zajlott, míg végül idén április környékén lett kész a végleges verzió. Már akkor sejtettem, hogy az új megjelenésem egyik húzó trekkje lehet.

Antiserum

Mindig is szerettem a sejtelmes, de mégis zenei intrókat, mint ami az Antiserumban is van. Kicsit olyasmi világ az az egy perc, mintha egy Klute-zene lenne, viszont akartam írni egy ‘menetelős’ tech dnb-t is az új EP-re, így az intro és az utána következő drop kombinációjából született meg ez a szám. Hál’ istennek, sok DJ-szettben hallottam viszont, mióta elkészült, úgyhogy boldog vagyok, hogy másoknak is bejön ez a vonal.

The Universe (F.A.T.E. Part 2)

A Subtitles-ön megjelent F.A.T.E. című zene VIP verziójáról (folytatásáról) van szó. Épp a YouTube-on nézegettem az univerzum sorsáról szóló videókat, ez adta az ötletet, hogy csináljak egy új verziót a 2012-es trackből. Modernizáltam a dobokat, átírtam a fő bassline riffet egy kicsit, és ebből lett a The Universe.

Vital Moments (Instrumental)

Hagyományt szeretnék teremteni a FATE Recordingson abból, hogy a vokálos zenékből felkerül az instrumental verzió is. Ezt sokan szeretik a DJ-k közül, mert más vokálos zenékkel így könnyebb keverni, vagy akár mashupokat készíteni is célszerűbb ebből a verzióból.

Share.

About Author

Leave A Reply