Kedvenc bristoli fenegyerekünk, DJ Die kiadójára újabb ütős cucc érkezik. A ClearSkyz 12. single-je digitális formátumban október végén landolt a lemezboltokban, rajta pedig egy slágergyanús és egy szentimentális zene, melyet a szintén bristoli illetőségű, korábban már bizonyító Critical Impact szállít, részben MC Jakes társaságában.

Critical Impact - The Illa ft JakesA címadó Illa strófája leginkább a Swerve-re hajaz, és mintha lenne némi áthallás a Deepből is, ami a nyilvánvaló hatásvadászat ellenére is aranyos. Baljós pad-ek, szigorú kántálás, ami a drop után hihetetlen lazaságba fordul. Frankó váltások, remek percussion szekció, röfögős lead-ek, súlyos bassline, imádod…

A bulizós oldalt egy szerelmes roller ellensúlyozza, a Specialise In Love finoman gördülő, ropogós dobjaival azonnal belopja magát a szívünkbe. A kellemes zongorafutam és a gyönyörű vokálminta minden likvid szett elmaradhatatlan zenéjévé teszi, melyet sosem lehet megunni.

Kétségtelen, hogy DJ Die hihetetlenül ott van a szeren, vérprofi, és egész egyszerűen nem tud hibázni. Ugyanez igaz a kiadójára is, úgyhogy a SKYZ012 beszerzése erősen ajánlott, annál is inkább, mert a vinilmegjelenés a jövő hétre várható. Forró cucc!

Share.

About Author

Leave A Reply