Pénteken végre megjelenik a C.I.A. régóta várt albuma, amellyel a címke fennállásának huszadik évfordulóját ünneplik az öregedés jeleit semennyire sem mutató Total Science-fiúk. Már most biztos, hogy 2016 egyik legfontosabb LP-je lesz a C.I.A. 20, hiszen a válogatáson szereplő művészek, például Calibre, Break, Zero T, S.P.Y, Spirit és Nymfo kivétel nélkül a legjobb formájukat hozzák egy-egy trekk erejéig. Mielőtt agyonhallgatnánk a következő hetekben..hónapokban az albumot, ne felejtsük el, hogy visszatekintés és önreflexió nélkül nem létezhet szülinapozás. Épp ezért megkértük a kiadó négy művészét: Smithy-t a Total Science-ből, Spiritet, FD-t és Makot arra, hogy ássanak mélyre és osszák meg az IPC olvasóival kedvenc elfeledett gyöngyszemeiket, slágereiket és a legforróbb dalokat szexhez a C.I.A. katalógusából.

cia20

MAKO

cia20_mako

Kedvenc elfeledett C.I.A.-gyöngyszemed: Calibre – Behind The Sun

“Annyira laza, mégis magával sodró zene ez. Imádom azt a részt, amikor bekúszik a basszus, és vele együtt tovább szól az intróból ismerős szőnyeg. Tökéletes hajnali ötórás hangulatot áraszt.”

Kedvenc C.I.A.-slágered: Total Science – Make Me Feel

“Amikor még lemezről játszottam, nagy előszeretettel raktam ezt a számot. Teljesen elhasználódott az én példányom, mp3-on pedig nem szól olyan jól. Súlyos tánctérorientált darab, az egyik legjobb.”

Legjobb C.I.A. zene szexhez: Future Cut – Hideous Kinky

“A cím mindent elmond… gyerekcsinálós zene.”

FD

cia20_fd

Kedvenc elfeledett C.I.A.-gyöngyszemed: Total Science – Zanzibar (Zero T & Beta 2 Remix)

“Rongyosra játszottam régen, és a mai napig rajongok érte. Benne van minden, amit szeretek – gyönyörű dallamvilág, gördülő dobok és óriási, zsíros ír basszusok.”

Kedvenc C.I.A.-slágered: Beta 2, Zero T & Calibre – Diamonds & Pearls

“Picit csalok, mert ez a szám az Advanced-en jelent meg (ami egyébként a C.I.A.-hez tartozik), de egyszerűen képtelenség elfelejteni ezt a gyöngyszemet. Annyira jól szól még mai füllel is.”

Legjobb C.I.A. zene szexhez: Total Science – Nosher

“…………..!!!”

SPIRIT

cia20_spirit

Kedvenc elfeledett C.I.A.-gyöngyszemed: Gridlok – Know This Sound

“Amikor a dolgok kezdtek nagyon félrecsúszni a d’n’b-ben, Gridlok kijött egy ilyen morcos, funkkal teli, mocskos darabbal.”

Kedvenc C.I.A.-slágered: Wot’s My Code – Dubplate (Total Science Remix)

“Tudom, nyilvánvaló választás, de a rengeteg tönkretett klasszikussal szemben ez a remix kiváló leckét ad arról, hogy miképp kell újragondolni egy örök darabot. Miközben felhúzták naprakészre a zenét, megtartottak minden jót hangulatilag és hangzásilag az eredetiből.”

Legjobb C.I.A. zene szexhez: Total Science – Rotation 

“Puha és kellemes, mint a selyem ágynemű…”

TOTAL SCIENCE (SMITHY)

cia20_tssmithy

Kedvenc elfeledett C.I.A.-gyöngyszemed: Calibre – Cold Heart

“Csakis a Cold Heart lehet a választásom, a zeneisége minden alkalommal lenyűgöz, ráadásul a basszusfutam is gyilkos.”

Kedvenc C.I.A.-slágered: The Kox – It’s Okay

“Az új arcok többsége valószínűleg nem is ismeri, pedig annak idején elég nagy zene volt ez. A nagybőgő és a lendületes bítek bármelyik klubban képesek felszabadítani az energiákat.”

Legjobb C.I.A. zene szexhez: Total Science – Hot Tub

“A Hot Tub, hiszen ki ne szeretné csinálni egy jakuzziban?”

Share.

About Author

Leave A Reply