Öt albumot hagytunk cikksorozatunk harmadik, befejező epizódjába. Ezúttal a June Miller, MC Coppa, Vax, a Tantrum Desire és az A Sides & Makoto duó júniusi LP-jét ajánljuk figyelmetekbe.

jm_629

June Miller – Robots & Romans (RAM)

A Chain of Strength / Last Night on Earth beharangozó single után júniusban megjelent a RAM Records címkéjével ellátott Robots & Romans, a June Miller duó albuma. A nemzetközi (angol/holland) páros munkáját ismét átjárja a rájuk jellemző energia, a hatalmas intróval megáldott trekkeket egy szempillantás alatt a legfeszesebb neuro rollerekbe fordítják. Az LP ugyanakkor kerek egész, ahol elfér az ambient átvezetéstõl kezdve a finom vokálos likviden (We Are Not Human) keresztül az agyament Mefjus-kollabig (Saus) minden. Érdekességképp megemlítjük, hogy az albumon feltűnnek szokatlan trekkek, amelyek japán, görög vagy orosz címeket kaptak. Aki élőben is meghallgatná a rilíz zenéit, megteheti a Balaton Soundon.

HALLGASD MEG A SPOTIFY-ON

COPPA – An Act Of Aggression (Comanche Records)

An Act of Aggression címmel landolt MC COPPA drum and bass albuma. A 12 trekkes vokálcsomagba foglalt albumon produceri oldalról (ahogy a címe is mutatja) felsorakoznak a neuróhadsereg fenegyerekei, többek közt Disphonia, Borderline, Cooh és Maztek, vagy épp magyar oldalról Mindscape és a Raise Spirit. A leedsi MC LP-je tehát inkább a keménykedőknek szól, húzós basszusokban es feszes tempóban nem szenved hiányt. Az albumot a szerző saját, Comanche Records nevű címkéje jegyzi.

Vax – Sigil (Gradient Audio)

Nagyon finom albummal rukkolt elő a Gradient Audio. A címke egyik törzstagja, Vax neve fémjelzi a Sigil LP-t, amely a deep dubstep/140 bpm kedvelőinek igazi csemege lehet. Melankolikus hölgyvokál, pszichedélia, elmetekergető atmoszféra és sok-sok basszus jellemzi az anyagot, amelynek tíz trekkje egy komplett utazás a tempó világában.


HALLGASD MEG A SPOTIFY-ON

Tantrum Desire – Diversified (Technique)

Meglehetősen hosszú, tizennyolc trekket tartalmazó albumot hozott össze a Tantrum Desire, a Technique zászlóshajója. Stadionbéz-kedvelőknek nagyon ajánlott LP, mely vinnyogás-orientált hangzásával és EDM-beütéseivel a nagy nyári rave-ek talpalávalója lehet. Túl sok fantáziát nem érdemes várni tőle, de valószínűleg nem a nagy megfejtés volt a cél, hanem a szórakoztatás, amelynek tökéletesen meg is felel a Diversified.

HALLGASD MEG A SPOTIFY-ON

A Sides & Makoto – Aquarian Dreams (Jamz Music)

Bár széles körben csak július közepén lehet elérni, a Bandcamp-en már megvehető A Sides és Makoto közös albuma. Könnyed likvid remek vokalistákkal (pl. Riyával, Talival, Rober Manosszal), hogy a nyári hőséget egy kicsit könnyebb legyen elviselni. Ajánlott anyag mindenkinek, aki szereti a hangszerorientált dnb-t és a finom melódiákat. Több infóért érdemes felkeresni a producerek friss weboldalát.

Share.

About Author

Leave A Reply