Idén júniusban nem csak a fesztiválokra érdemes odafigyelni, ugyanis a drum and bass kiadók is rengeteg újdonsággal kényeztetik a füleket ebben a hónapban. Kezdetnek itt a már a negyedik EP-vel érkező, népszerű Classified széria a Total Science által vezetett C.I.A kiadótól.

A Computer Integrated Audio 4 tracket felvonultató mini albumán beleugrunk a drum and bass sokféle változatába egy picit, köszönhetően a változatos művészeknek. Minden dal legalább két-két ember nevét viseli; elsőként a 2000-es évek egyik legismertebb, ha nem a legismertebb dnb trackje, a Nosher kapott helyet a listán, amit ezúttal egy ismeretlen, titokzatos előadó, The Sauce gondolt újra, bizonyítva, hogy van, amit sosem lehet megunni. Ezt követve Zero T és Phase a kissé mélyebb és érzelmesebb Talk To Me-t hozzák nekünk, majd Total Science és Script dobják fel újra a hangulatot a Devil’s Gate-tel. Az utolsó track a június 21-n megjelenő EP-n a Hot Data, amin Satl és az Ill Truth duó dolgoztak együtt.

Az új Classified EP-n közreműködő művészek teljes listája tehát a következő: Total Science, The Sauce, Zero T, Script, Phase, Ill Truth és Satl. Nem egyszerű felhozatal, mindössze 4 számhoz. A nevek magukért beszélnek és ha esetleg nem tudsz várni, itt már bele lehet hallgatni, amibe bele kell.

Share.

About Author

Leave A Reply