Szerencsére Hydro tavaly kétszer is tiszteletét tette nálunk; a Bass Camp jóvoltából nyáron és télen is találkozhattunk vele. Most pénteken pedig a Lateral Thinking című albumának megjelenését hájpolandó látogat hozzánk.

A bristoli illetőségű Hydro több mint két évtizede van jelen a drum and bass-ben, 2003 óta producerként is. Megjelenéseinek listája rendkívül impozáns: többek között az Utopia, a Metalheadz, a Symmetry, a CIA, a Sofa Sounds, a Dispatch, a Commercial Suicide és a Critical is kiadta már a zenéit. Mostanában jelent meg a harmadik lemeze a Commercial Suicide-nál, illetve folyamatosan stúdiózik DLR-ral, így erős termésre számíthatunk.

Az ajánlót ő maga állította össze, hozzátéve, hogy raklapnyi új zenével készül, amelyeket így most még nem tud megmutatni. Lássuk, melyek azok, amikre bizton számíthatunk!

OneMind – Piano, Vocal, Drum (Metalheadz)

“Nemsoká megjelenik OneMind elképesztő bemutatkozó albumán — tök büszke vagyok, hogy én is közreműködöm benne. Mindenképp csekkeld, ha kijött!

Total Science, Hydro & War – Denial (CIA Records)

A fenti kísértően húzós témákat a legjobb haverjaimmal hegesztettük össze a legendás CIA kiadónak.

DLR & Hydro – Empyreal (Dispatch)

Ez a minimál, de funkys húzású, amely egyben mélységet, zeneiséget és érzelmeket sem nélkülöz, nagyon szokott működni bulikban. DLR Seeing Sounds albumán jelent meg, a Dispatch-nél.

Break – Evil Twin (Symmetry)

Breaktől rohadt nehéz választani. Ez az első, amely a saját kiadóján, a Symmetry-n jött ki. Hiába 12 éves, egyszerűen kifogástalan. Ki se veszem a lemeztáskámból.

Hydro & War – Malicious (Commercial Suicide)

A szó jelentése a szótár szerint: gonosz, kaján, rosszmájú. Rosszat akaró. Lásd még: romboló, sértő, rosszhiszemű.
Az elsődleges rendeltetése azonban itt a tánctér fölrobbantása! :)”

Hydrót több helyen is követheted: Facebookon, Instagramon és Soundcloudon is.

Az odaBass csapat bulija tehát most pénteken, május 25-én, az Underben lesz. A hazai színeket Longman, Darth Péter, Ixion és Pein képviselik. 22 és 23 óra között egy ezres a belépő, 23 órától reggel 5-ig pedig ezeröt.

Mindenkit szeretettel várunk — tuti, hogy mosolyogva romboló este lesz!

Share.

About Author

Leave A Reply