Az idei első Warm Communications megjelenés után, a füstös jazzy Lynx produkción túl ezúttal a simogatóan lágy bassline-okra esik a fő hangsúly. Az évente csak erősen limitált 12”-esekkel jelentkező kiadó ezúttal a deep/atmoszférikus dnb-világ két neves képviselőjét, Sebát és a Blu Mar Tent látja vendégül, aminek az eredménye egy igazán ütős soulful rilíz, mely garantáltan megmelengeti a szíveket.warm026

Seba neve nem ismeretlen a label katalóguslistájában, ez már az ötödik szereplése a Warm Communications színeiben. Legújabb, ’Shades of Me & You’ címre keresztelt zenéje a produceri múltjának minden jellegzetes ismérvét magán hordozza. A gyönyörűen megkomponált bevezető után egy kövér bassline veszi át az irányítást, mely egy csodás női vokállal egészül ki. A dobok lágyan visznek a hátukon, semmi keménykedés, csakis szívből szóló funk.

Mostanság a Blu Mar Ten háza tájáról a jó zenék mellett sok érdekes (és nem mellesleg vicces) történetről értesülhetnek a szemfülesebbek, amelyeket a csapat előszeretettel oszt meg a facebook-oldalukon. Ezeknél a sztoriknál már csak a zenéik tanulságosabbak, ez alól természetesen a klasszikus ’Never Let You Go’ átirata sem kivétel. A bársonyosan puha dobok és a simogató bassline első hallásra magával ragadnak, csakúgy, mint a lágyan hullámzó, melankolikus vokál, ami megtartotta eredeti formáját.

Tekintettel arra, hogy még van pár hónap az évből, őszintén reménykedhetünk benne, hogy talán még egy Warm Communications megjelenés becsúszik idén, ugyanakkor jó látni, hogy a kiadó kezd végre életre kelni, és egyre nagyobb aktivitást mutat. Öröm és boldogság!

Share.

About Author

Leave A Reply