Kár lenne tagadni, hogy amihez Break hozzáér, az gyakorlatilag arannyá válik. A legfrissebb Die & Jenna G szerzemény nagyszerűen sikerült átirata még alig hűlt ki, máris itt egy új single az egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő producer stúdiójából. A tavalyi sikeres év után saját kiadójának idei második megjelenése érkezik (13-as katalógusszámmal), melynek egyik oldalán a labelfőnök, másik oldalán pedig az ukrán újonc, Detail kapott helyet.

13artworkA Stream Train ropogós dobjai és fel-felhorkanó fémes lead-jei mesterien lendítik előre a trekket. A szikár, keménykedős stílus ellenére mégis végtelen lazaság árad az egész zenéből, ám falbontó hangzásával mégis a földbe döngöl.

Detail legutóbbi munkája  (Green Rain) az Utopia Music gondozásában jelent meg, a Days Go By című zenéjével pedig végképp csatlakozott az élmezőnyhöz, hiszen tudjuk, hogy a Symmetry-n Break mellett helyet kapni nem kis elismerést jelent. Az eddigi, kísérletezős Detail zenék után egy igazán finom „okosbézt” kapunk, mely némiképp ellensúlyozza a másik oldal fémes fújtatását. A Tiiu gyönyörű énekhangjával megtámogatott, szentimentálisan mély trekk messzire repíti a hallgatóságot, és az idei év egyik deep-slágere lehet.

A július 15-én megjelenő Symmetry korong bőven a dupla ‘A’ oldalas kategóriába esik, mindkét zene kiemelkedően jó darab, de legyünk őszinték: Break háza tájáról mi mást is várhatnánk?


Share.

About Author

Leave A Reply