A 2001 óta üzemelő texasi Warm Communications-ön olyan producerek megjelenéseivel találkozhattunk már, mint ASC, Polar, Seba, Stray, Lynx, Need For Mirrors és Break. Ehhez a díszes társasághoz csatlakozik a kiadó történetében először a drum&bass két legbolondabb figurája, Spinback és Q Project, avagy a Total Science. A két dnb-veterán ezzel a maxival egyaránt kedvez a régi arcoknak és a friss dnb rajongóknak is.

WARM031

Ha a finom breakek lennének az egyedüli történések a két zenében, már akkor magával ragadna sokakat ez a megjelenés. Ropogós, jungle felé kacsintgató, okosan felszabdalt dobok hömpölyögnek mindkét oldalon, de főleg a Villem & Mcleod nevéhez fűződő Putting Down Roots remixben. A korábbi halfstep verzió is árasztotta magából a dzsungeles hangulatot, de a Total Science duó lazán képes volt felturbózni azt még több nyakatekert looppal és a régi zenéikből ismerős effektekkel. Nosztalgiázásról viszont szó sincs, hiszen az eredetiből átemelt elemekkel és húzós basszusokkal vegyülve nagyon is „mostani” összességében ez a szám.

Kevésbé dzsungeles, viszont eléggé likvides a Grimm-mel közös So Addicted, amiben mintha a mostanában menő alternatív, újvonalas r&b és soul jelenne meg. Grimm mélabús, szinte suttogó éneke és az elnyújtott dallamok önmagukban abszolút ebbe a trendbe illenek bele, csak itt keverednek még a jellegzetes Total Science hangzással. Szuperül sikerült ez a track, de akinek esetleg túl sok lenne a vokál, digitális formában megkaparinthatja a szám instrumentális verzióját (és a másik két dalt is) október közepétől.

Share.

About Author

Leave A Reply