A Headlock-kal korábban már bizonyító Rene LaVice ismét feltűnik a RAM háza táján, ezúttal egy önálló EP-vel! Akinek tetszett a súlyos basszusfutammal megtámogatott szörny, nem fog csalódni a négyszámos Absolute Monster EP-ben sem, ugyanis Rene hasonló recepttel készítette el ezt az anyagot is. Húzós mélyek és lazán gördülő dobok kapják a főszerepet, melyek bár szolidabbak és kevésbé émelyítőek a mostanában jellemző RAM-stílushoz képest, partikon biztosan ütni fognak.

A július 23-ára várható EP-re érdemes azoknak is figyelni, akik amúgy Andy C kiadójával mostanában nem szimpatizálnak, ugyanis a torontói producer ügyesen csepegtet némi öregsulis érzést az amúgy abszolút aktuális hangzású számokba. Jó példa erre a Meow, melynek hosszan elnyújtott szőnyege felidézi a könnyedebb Universal Project darabokat, de ajánlott a visszafogott Dungeon is, ami akár lehetne egy Calibre felvétel. A szigort a kétlemezes megjelenésen a Dank és a címadó Absolute Monster képviseli.

A vinil mellett természetesen a digitális boltokban is kapható lesz az Absolute Monster, ehhez a formátumhoz ráadásul jár a Headlock VIP verziója is.

Share.

About Author

Leave A Reply