Bár a napi bontású parti listánknak búcsút intettünk, programokat továbbra is szeretnénk ajánlani nektek. Terveink szerint a továbbiakban minden hét elején (vagy az azt megelőző hét végén) be fogunk mutatni néhány szerintünk fontos és zeneileg érdekes, izgalmas eseményt. Nem törekszünk a teljességre, annál inkább az iránymutatásra, avagy megmondjuk, hogy hol érdemes az “ottlevés”.

Hétfőn a Monday Session csapata ünnepli harmadik születésnapját egy olyan hosszú line-uppal, amit felsorolni is nehéz. A finom bítek estjén feltűnik majd többek közt a két rezidens (Fantom Az és mr.Masters) mellett Bal, Shuriken, Keyser, Bankos, Mesterházy, Johnny Drama, Slanki, Bobakrome és még sokan mások. Lesz spéci Monday Session póló is!

A hét közepén kezdődik az egyik legnagyobb múlttal rendelkező hazai fesztivál, az EFOTT. A velencei rendezvénynek sosem volt célja a lenyűgöző külföldi line-up, hiszen itt a hangsúly az ország diákjainak találkozóján van. Ettől függetlenül el lehet kapni pár kötelező elektronikus fesztivál-attrakciót a hazai élvonal mellett, például Dub FX-et, a Freestylers-t, vagy a Mercury-díjas Roni Size-ot.

Pénteken a Bladerunnaz elfoglalja az A38 hajót egy napra, a programok már délután 4-től kezdődnek! A Friday keretein belül Fegz mellett a legendás likvid-párost, Longmant és Bratwát lehet hallani az akciós koktélok szürcsölése közben. A szettel némileg fedésben az orrterasz felett a tetőn a TheShowCrew szövegel, majd este a hajó gyomrában egész estés Commercial Suicide őrület! A label-főnök Klute mellett Mindscape mutatja be hamarosan megjelenő albumát, illetve újra összeáll a magyar drum&bass fiúbanda egy fellépés erejéig, avagy együtt zenél Chris.Su, SKC, Longman és Safair!

Szombaton a könnyedebb drum&bass rajongóknak jut némi jóság a Catch22 rezidenseinek (Vida L, Blask, Implant, Markov) köszönhetően, aki pedig indusztriálisabb hangzásra vágyik aznap, annak a hajón Psyk techno szettje hozhat némi örömöt.

További ajánlataink:
Akkezdet Phiai @ Park, 2012.07.07
Lick The Click Sunburst @ A38, 2012.07.07

A party-ajánlókat várjuk a party@drumandbass.hu címre!

Share.

About Author

Leave A Reply