INLUENZA026-ICRICR néhány évvel ezelőtti kivonulása a drum&bass műfajból nagyobb port kavart, mint DJ Zinc, Martyn, Clipz, a Commix és Chase & Status duók, valamint Instra:Mental-ék lelépése együtt. Csalódott rajongók tömegei követelték az Impulsecreator alapító visszatérését hosszú heteken át, egyetemeket megszállva, éhségsztrájkolva, miközben Zoltán már a középtempós stílusok terén ért el egyre nagyobb sikereket. De ahogy az örök érvényű igazság is tartja, „once a junglist, always a junglist”, tehát egy újabb drum&bass megjelenés ICR-től csak idő kérdése volt. A végtelennek tűnő várakozást lezárhatjuk, ugyanis kedvenc hazai sztár-producerünk Fleered, Fleeced and Fled címmel négyszámos EP-t zúdít ránk a legkegyetlenebb hurrikán erejével! 

Az Inluenza Media által megjelentetett négy track tartalmazza mindazt, amiért őszinte rajongásunk ICR-ért szűnni képtelen. Finom vokálok a Fly-ban, atmoszférikus elszállás a 24-25-ben, filmzene-hatás a Sweet Smell Syringa-ban, és vad kísérletezés a névadó Fleered, Fleeced and Fled-ben. Az utóbbi két szám érdekessége, hogy eredetileg DJ Flight neves kiadóján, a Play:Musik-on jelent volna meg, ami időközben sajnos becsődölt. A lényeg természetesen az, hogy az éveken át dubplaten pörgő zenék végre kaphatók e hét hétfőtől a jobb digitális mp3 boltokban.

ICR visszatérése a drum&bass-be nagyobb szenzáció, mint Justin Timberlake, Prince és a Destiny’s Child 2013-as comeback-jei. Vajon lesz folytatás? Nem tudhatjuk…

Share.

About Author

Leave A Reply