Gőzerővel készül a Spectrasoul új albuma, a The Mistress, amely szűk három évvel követi a páros debütáló LP-jét, a Delay No More-t. Március legelején érkezik a korong első sampler-lemeze, mely két igazán érzelmes, mély zenével ágyaz meg a májusi attrakciónak.

spectra_629

A vájtfülűek 2012 előtt is ismerték a Spectrasoult, de a széles közönséget a 2012-es első albummal nyerte meg magának a duó. Nem vitás, hogy a siker a Shogun Audio kötelékében megjelenő második felvonás után sem marad el, az előzetes maxi alapján legalábbis.

Az A oldalon az Always gördül. Könnyed likvid alapon zongora andalít, férfivokál kerít romantikus hatalmába, apró basszus folyamán evezünk öt percet. Amint a két producer fogalmaz, “Az Always magában foglal mindent, amely manapság vagyunk: érzelmes, gazdag muzikalitás és meleg hangpaletta”.

A lemezt megfordítva egy némileg elektronikusabb hangzású, de még mindig mély darab, az I Don’t Mind fogadja a hallgatót. Építkezésre – az Always-zel ellentétben – nem sok idő megy el, gyorsan a trekk közepébe vágunk. Búg a mély, reszel a lead, a trekk mégis lélekközeli, köszönhetően a vokálnak. “Ez már az ízlésünk táncparkettbarát oldala felé fordul, szelidített agresszióvá alakítva” – mondja a páros.

A sampler alapján remek anyag lesz a The Mistress, amelynek újabb beharangozóiról itt és Facebook-oldalunkon is beszámolunk majd.

Share.

About Author

Leave A Reply