Seba sajnos nem viszi túlzásba saját kiadóján a lemezek megjelentetését, ugyanis az egekig magasztalt, tíz hónappal ezelőtti Mesmerism EP után csak december elején fog megérkezni a folytatás egy Paradox-szal közös maxi formájában. Ez a folytatás viszont elég erős, mint minden Sebadox kollab, hiszen Seba atmoszférikus hangulatvilágának és Paradox ropogós breakjeinek ütköztetéséből rossz dolog nem is igazán tudna születni.

secops021-digital

A Delusions finom breakjeivel egyszerűen nem lehet betelni. Könnyed felezett tempóban menetel az oldschool-os dobképlet, amire mindenféle misztikus zörej épül. Nincs túlzsúfolva a track történésekkel, viszont azt a keveset nagyon okosan variálja a két producer. A Future Now egészen más, itt a lüktető bassline teszi karakteressé a zenét. Vészjósló hangfoszlányokból itt is kapunk bőven, szóval elmondható, hogy a teljes maxi a sci-fi jegyében készült és a végeredmény összességében kiváló.

Érdekesség: a Future Now-ban hallható mondatokat a ’70-es évek egyik népszerű angol sci-fi sorozatából, a hazánkban is vetített Alfa Holdbázis – eredeti nevén Space: 1999 – első évadának 9. részéből kölcsönözték a művészek. Ide kattintva meg is nézheted azt a – mai szemmel már kissé komikus – jelenetet, amiben elhangzik a “These people are your future now… The rest is up to you.” szövegrészlet.

Share.

About Author

Leave A Reply