Seba hamarosan megjelenő, Identity című szerzői albumáról sajtolt samplerre két vadonatúj track-et. A kislemez alapján úgy tűnik, hogy az előző album, valamint a Secret Operations rajongói most is megtalálják a számításukat.

Kétlépéses zenékkel van dolgunk – a Too Much Too Soon morgó mélyekkel, arpeggióval és újdonságként ható gitár riffekkel operál Josefine Jinder, a fiatal svéd vokalista közreműködésével. A darab fel-fellobbanó, majd a tetőponton kibomló főtémájával, gyönyörű felépítésével az elkövetkező hónapok nagy kedvence lehet a táncparkett ördögei és a nekik imponálni kívánó DJ-k között egyaránt (többek között a csúcspont flange effektje is feltüzelheti a már akkor eleve magas vérmérsékletű, ámbár figyelmes partizót).

A másik szerzeményt Say You Love Me néven tisztelhetjük, és egy fokkal feszesebb, acid-es beütésű, a szerző saját bevallása szerint Larry ‘Mr Fingers’ Heard-féle korai house inspirálta nótával leszünk gazdagabbak, ha a lejátszófej alá helyezzük. Számomra egy hangyányi film noir hangulat és egy csipetnyi Szárnyas fejvadász is beugrott, talán Svédországban a villanyszámlát replikánsok viszik házhoz. Sebastianhoz pedig biztos sokat járnak, mert a stúdiós kütyüjei sokat fogyaszthatnak. Örüljünk neki és várjuk lelkesen a nagylemezt!

Share.

About Author

Leave A Reply