Kapható a svájci bázisú Demand idei harmadik, összesen 26. megjelenése. A szokás szerint vinilen és digitális formátumban is kijött single zenei felelőse ezúttal a sokszínű RoyGreen & Protone, amely e rilízzel egy újabb lépéssel közelebb kerül a nagybetűs szcénához.

dmnd roygreen1

Aki nem ismerné a párost, annak segítünk egy kicsit: a két producer viszonylag friss áru a piacon, hiszen első megjelenésüket 2011-ben jegyezték. Azóta egyre elismertebbek lettek, hiszen a Demand mellett többek között az Innerground, az Intrigue és a Dispatch címkéjén is feltűntek.

A helvét label tavaly májusban dobta a polcokra a páros Speak The Truth EP-jét (amelyről mi is beszámoltunk). A recept most is hasonló: egy bólogatós alapú trekk és két roller biztosítja a negyedórányi szórakozást. A Warman ráadásul remekül lovagolja meg a napjainkban nagyon népszerű MC & halfstep képletet. Az agresszív jamaikai vokál és a vészjósló zenei alap remek párost alkot, a deep bulik egyik nyári kedvence lehet a szám. A B-oldalon a Homeground kapott helyet, amely egy igazi sikítozós roller. Az ötlet egyszerű: végy egy erős dobot, pakolj rá egy masszív basszus lead-et, aztán hadd menjen a banzáj. Remek zene, nálam egy ideig biztosan bent marad a lejátszóban. RoyGreen és Protone likvidben is erős, és szerencsére erről az EP-ről sem marad le a duó zeneibb oldala. A Navarro fő hangszere  a páros sok más trekkjéhez hasonlóan  a zongora, amely a folyékony alapra simulva igazán kellemes perceket okoz.

Le sem tudnám tagadni, hogy mind a Demand, mind az osztrák páros a kedvenceim közé tartozik, szóval kíváncsian várom már a svájci kiadó nagy dobását, a közelgő Eastcolors albumot, és persze azt is, hogy mi kerül ki legközelebb RoyGreen és Protone stúdiójából.

Share.

About Author

Leave A Reply