Hipnotikus utazás a ragyogó elektronika, deep house és drum & bass világába” – írja a Spectrasoul ‘Delay No More’ című szerzői albumáról a Shogun Audio honlapja. Hosszú várakozás után ma megjelent a brit páros első nagylemeze, mely a CD formátumon kívül többek között egy mega-pakkban is elérhető. Ebben a különféle hanghordozók mellett helyet kap egy 4 gigabájtos pendrive is, rajta a zenék wav fájljaival, de a csomagot megrendelők pólóval, poszterrel is gazdagodhatnak.

A páros törekedett arra, hogy a zenei anyaggal egy kicsit önmagát is kényeztesse. Elmondásuk szerint őszinte, kifejező, de nagy koncepcióktól és előítéletektől mentes albumot foghat a kezében a vásárló. Állításukat alátámasztja az album sokszínű hangzásvilága (ízelítőt kapunk például a Spectrasoul-féle visszafogott glitchből is), néhol vidám, máshol melankolikus hangulata, váltakozó sebessége. A két zenész elmondta, céljuk az volt, hogy a hallgató elmerülhessen az albumban, eldönthesse, mit jelent számára és kivegye belőle a maga részét. A korábban már megismert Away With Me és Light In The Dark mellett több vokális darab is helyet kapott az albumon, például a Burial-hatású Fool’s Paradise vagy a Shackles, melyben a Dub Phizix mellett feltűnt Fox vendégszerepel.

“Az első önálló album lehetősége csak egyszer adatik meg egy életben. Szerettünk volna olyan anyaggal előrukkolni, amelyre később büszkén vissza tudunk tekinteni.”-nyilatkozták a készítők a ResidentAdvisor-nek.

Az album teljes anyagát itt tudjátok meghallgatni, és a kommentelők se fogják vissza magukat: ha véleményetek van, irány a fórum!

 

Share.

About Author

Leave A Reply