A Tap Ho, Do You Rock és New Style nem igazán szorul bemutatásra, hiszen az elmúlt egy-két év jump-up termésének kiemelkedő darabjai elég sokszor pörögtek a kevésbé művészi DJ-szettekben. TC a tavaly decemberben lemezen kijött Do You Rock maxi után egy digitálisan kapható EP-vel folytatja a zenék sorát saját kiadóján a Don’t Play-en. A négyszámos remix EP trackjei semmivel sem visszafogottabbak az eredetiekhez képest, tehát igazi partibombákkal van dolgunk.

tcdp008
A három fent említett zenéből kétségkívül a Tap Ho okozta a a legtöbb kárt a tánctereken világszerte, ezért nem meglepő, hogy a számhoz két remix is fűzödik a Don’t Play nyolcadik megjelenésén. A RAM istállójából kölcsönvett Hamilton túlságosan nem erőltette meg magát a feladat során, VIP verziójában néhányat csavar a jellegzetes vinnyogós bassline-on és bedob még pár apró változtatást. A remixverseny győztese, Crucial Taunt viszont eléggé fejére állította TC felvételét, a végeredmény pedig egy brostep-be hajló trap-szörny. Heist is kellően átfaragta a Do You Rock-ot, a trap-es sípolásnak szinte nyoma sincs, helyette egy szigorú jump-up-os rollert kreált.

Az EP legmeglepőbb darabja viszont a North Base remix. A hat producerből álló csapat tagjai közt ott van Sonic & Silver (!) és Prophecy is. Prophecy neve talán kevésbé cseng ismerősen, róla azt érdemes tudni, hogy olyan neves rendezvények szervezésében vesz részt, mint a Global Gathering és Hide Out fesztiválok vagy a Warehouse Project-ek. A New Style-t ők egy táncparkett-orientált középtempós zenévé gondolták újra, ami nagyjából a uk funky és a grime között egyensúlyoz. A Don’t Play Remix EP mától kapható, hallgasd meg itt!

Share.

About Author

Leave A Reply